KAB-24uur-bureaustoelen-rotterdam

Wat is een goede 24 uurstoel van KAB? 
Ook ergonomisch advies in 24 uur bureaustoelen hoort advies op maat te zijn. De juiste zitoplossing is hier ook weer afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan lichaamsmaten gebruikers, de werktaken, de werkplek, het aantal zituren en eventuele aanhoudende klachten. Indien u uitgaat van een controle kamer gaat het toch snel al om meerdere beeldschermen waaraan gemonitord wordt. Toch wordt deze werkplek ook nog door andere factoren beïnvloed als bijvoorbeeld het bedienen van meerdere computers. Hierdoor moet deze stoel dus ook goed en makkelijk rollend verplaatsbaar blijven. Daarnaast kunnen factoren als telefonie, computermuis gebruik, piek en dal momenten van invloed zijn op de stoel keuze.

Werkplek 24 uur
Het beïnvloeden van de werkplek kan het beste altijd mutli-factorieel benadert worden. Er kunnen namelijk altijd meerdere factoren van invloed zijn op het fysieke verzuim. Indien er veel zituren gemaakt worden blijft de keuze in de beste zitoplossing ook een belangrijke factor die beïnvloed kan worden.
Omdat het gebruik van een 24 uur stoel zo intensief is, zal hier sprake zijn van een hele andere servicebehoefte voor opdrachtgevers. Onze bureaustoelen komen wij na 12 jaar nog steeds onversleten tegen. Een 24 uur stoel daarentegen wordt zo intensief gebruikt dat deze duur soms zelfs 2 jaar kan zijn. Goede gebruikersinstructie en nazorg aan personeel heeft hier ook invloed op. Daarnaast snelle service indien er reparatie nodig is bespaart uw organisatie een hoop tijd, geld en verspilling aan energie.

Contact
Wij bieden u graag de snelle service, garantie, zit en gebruikersintructie + de juiste stoelkeuze. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact op.