Extra hoge bureaustoel, balie en of werkstoel nodig?

Baliewerkplekken
Grofweg kun je deze werkplekken onderverdelen in staande werkplekken en balies waarachter een medewerker kan zitten. Een belangrijk verschil of het werk bestaat uit voornamelijk te woord staan van klanten (informatiebalie) of dat ook handelingen worden verricht(receptie en ontvangstbalie). Fysieke klachten en onvoldoende ergonomische ondersteuning komen hier nog wel eens voor. Vaak komt dit doorat de afstelling zitoplossing niet overeenkomt met de vaste baliehoogte! Even de balie vervangen voor een nieuwe is niet voor iedereen haalbaar. Vaak biedt een passende zitoplossing hier dan een uitkomst.

Een onderscheidende balie-werkplek voor een onderscheidend bedrijf.

Ergonomische zitoplossing baliewerkplek
Maakt u veel zituren en maken er eventueel meerdere werknemers gebruik van? Dan loont het om te investeren in de juiste ergonomische zitoplossing. Meerdere medewerkers maken vaak gebruik van deze vaak vaste en hoge balie. Veelal worden wij gevraagd indien er al een nieuwe zitoplossing is aangeschaft maar medewerkers toch blijvende klachten houden. Dit is vaak goed verklaarbaar waarom. Gelukkig worden wij ook steeds vaker gevraagd om op voorhand al de juiste keuze te maken, en niet alleen bij aanwezige fysieke zit en of houdingsklachten. Indien u niet veel zituren maakt aan uw balie kan een extra hoog verstelbare zadelkruk ook prima volstaan.

Opties in balie, kassa stoelen
Ook bij deze hoge baliestoelen zijn vele opties mogelijk. Voorbeelden zijn een voetenring, voetensteun, voetenbankje, bekleding etc. Daarnaast kan het soms handig zijn om bij een vaste balie gebruik te maken van een hoge bureaustoel met voetensteun. Een afzonderlijk voetenbankje is een door ons een ook veel ingezet hulpmiddel. Lees in onze andere blog over de juiste zithoogte met het beste voetenbankje. Dit om de juiste zit en en soms extra hoge werkhoogte te kunnen creëren. Ook het aanbod hierin is weer divers. De oplossing is afhankelijk van werkplek, taken, gebruikers, zituren etcetera.

Benieuwd naar de beste mogelijkheden voor u?
Wij streven naar duurzaamheid waarbij ook gebruikerstevredenheid op lange termijn gegarandeerd kan blijven. Benieuwd naar de beste mogelijkheden voor u of uw organisatie?