U wilt de beste ARBO ergonomische bureaustoel op maat gemaakt?

Het aantal zit uren neemt in Nederland nog steeds toe. Zittend werk zo goed en gezond mogelijk uitvoeren is hier dus van belang. Elke werknemer met zittend werk is uniek en sommige zien de aanschaf van een goede ARBO bureaustoel dan ook terecht als een investering in hunzelf. Dat verdient dan ook een individuele bureaustoel. Maar welke is nou echt goed voor u?

Ook kan het voorkomen dat er sprake is van blijvende zitklachten. Denk hierbij aan een eerder doorgemaakte zwangerschappen, operaties in kleine bekkengebied, in het zitgebied et cetera. Deze mensen dreigen soms onnodig en onterecht uit te vallen. Wij bieden vele mogelijkheden om ondanks het pijn bij zitten weer gegarandeerd beter te zitten. Helaas zijn nog weinig mensen van deze mogelijkheden op de hoogte.

Naast advies op maat, kunnen wij dus ook indien nodig een stoel op maat maken. Of het nou gaat om langdurig aanhoudende klachten, preventie, computerwerkplekinrichting/verbetering,  ons ergonomisch advies zorgt ervoor dat u weer gegarandeerd beter zit.

Indien gewenst kunnen wij een zitmeting op locatie verzorgen om inzichtelijk te maken waarom er sprake is van blijvende zitklachten. Bent u nog zoekende? Vraag vandaag nog om advies door gespecialiseerde fysiotherapeut!