Berrevoets zitoplossingen

Wij helpen u om gegarandeerd beter te zitten bij zitproblemen of houdingsklachten

Het juiste ergonomische advies bieden, dit met veel en snelle servicegerichtheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid is waar Marc voor staat. Sinds 2017 heeft gespecialiseerde fysiotherapeut & ergonomisch adviseur Marc het werk overgenomen van zijn vader Jan Berrevoets. Zo is 20 jaar ervaring niet verloren gegaan en overgedragen van vader op zoon.

Inmiddels zijn wij hét aanspreekpunt voor ergonomische bureaustoelen en trippelstoelen op maat

Ook voor ergonomisch advies op maat bij zit-houdingsproblematiek op het kantoor of thuiswerkplek kunt u bij ons goed terecht. Wij onderscheiden ons hierin op gebruikerstevredenheid. Met fysiotherapie, ergonomie en een hoop goede ervaring als achtergrond staan wij voor een gegarandeerd beter zitten resultaat.

Kunnen wij u verder helpen? Een afspraak bij ons of bij u op locatie in Nederland, eventueel buiten reguliere werktijden is geen probleem.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Fysiotherapeut & Ergonomisch adviseur Marc Berrevoets
voorbeelden-pijn bij zitten-zitklachten
  • Niet product afhankelijk, maar hulpvraag afhankelijk

  • Specialist in gegarandeerd beter zitten

  • Zitmeting (zie foto) bij blijvende pijn/klachten zittend werk op locatie mogelijk

  • Offerte op maat door gespecialiseerde fysiotherapeut

  • Ergonomische bureaustoelen, trippelstoelen, kassastoelen en vele andere producten direct uit eigen voorraad leverbaar.

  • Voor onze vaste opdrachtgevers zijn diverse extra mogelijkheden bespreekbaar. Als arbeids-werkplekonderzoeken, stoel + werkplek instructies, fysiotherapie, fysieke bedrijfs training. Bespreek nu gerust de behoefte en mogelijkheden voor uw organisatie of u zelf!