Berrevoets zitoplossingen

Wij helpen u om gegarandeerd beter te zitten

Het juiste ergonomische advies bieden. Dit met veel en snelle servicegerichtheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid is waar Marc voor staat. Sinds 2017 heeft fysiotherapeut én zitexpert Marc het werk overgenomen van zijn vader, ergonoom Jan Berrevoets. Zo is 20 jaar ervaring niet verloren gegaan en overgedragen van vader op zoon.

Inmiddels zijn wij hét aanspreekpunt voor ergonomische zitvoorzieningen als bureaustoelen en trippelstoelen op maat

Ook voor ergonomisch advies op maat bij zit-houdingsproblematiek op het kantoor of thuiswerkplek kunt u bij ons goed terecht. Wij onderscheiden ons hierin op gebruikerstevredenheid. Met fysiotherapie, ergonomie en een hoop goede ervaring als achtergrond bieden wij u een gegarandeerd beter zitten resultaat.

Kunnen wij u verder helpen? Graag komen wij bij u langs op uw werkplek in Nederland, eventueel buiten reguliere werktijden is geen probleem.

Fysiotherapeut & Ergonomisch adviseur Marc Berrevoets
voorbeelden-pijn bij zitten-zitklachten
  • Niet product afhankelijk, maar hulpvraag afhankelijk

  • Specialist in gegarandeerd beter zitten

  • Zitdrukmeting (zie foto) bij blijvende pijn/klachten zittend werk op locatie mogelijk

  • Ergonomische bureaustoelen, trippelstoelen, baliestoelen en vele andere producten direct uit eigen voorraad leverbaar.

  • Diverse extra mogelijkheden zijn bespreekbaar. Denk aan werkplekadvies, bureaustoel + werkplek instructies, incompany/bedrijfs-fysiotherapie. Bespreek nu gerust de mogelijkheden voor uw organisatie.