Berrevoets, ergonomische zitoplossingen

voorbeelden-pijn bij zitten-zitklachten
  • Niet aan 1 product of merk maar hulpvraag gebonden

  • Specialist in gegarandeerd beter zitten

  • Wij beschikken over het nieuwste portable zitdrukmeetsysteem(zie foto) om zitdrukmetingen op locatie uit te kunnen voeren

  • Eigen maatwerk (arthrodese) zittingen en rugleuningen individueel op maat gemaakt

Wij helpen u om gegarandeerd beter te zitten

Het juiste ergonomische advies bieden. Dit met veel en snelle servicegerichtheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid is waar Marc Berrevoets voor staat. Sinds 2017 heeft fysiotherapeut Marc het werk overgenomen van zijn vader, dé ergonoom Jan Berrevoets. Gelukkig is zo 20 jaar ervaring niet verloren gegaan en overgedragen van vader op zoon.

Inmiddels zijn wij in Nederland hét aanspreekpunt voor ergonomische zitvoorzieningen als bureaustoelen en trippelstoelen op maat

Wij onderscheiden ons hierin op gebruikerstevredenheid. Met fysiotherapie, ergonomie en een hoop goede ervaring als achtergrond bieden wij u een gegarandeerd beter zitten resultaat. Wij hebben hier voor alle kennis en mogelijkheden in huis, waaronder een zitdrukmeting.

Kortom, kunnen wij u verder helpen? Graag komen wij bij u langs op uw locatie in Nederland, eventueel buiten reguliere werktijden is geen probleem.

Fysiotherapeut & Ergonomisch adviseur Marc Berrevoets