Trippelstoel met +arthrodese zitting

Wat is een trippelstoel? 

Een trippelstoel

De trippelstoel is een stoel die zijn naam heeft te danken aan het op zittende wijze trippelend kunnen verplaatsen. Of dit nou is voor in de keuken of bij uw (thuis) werkplek. De elektrische hoog laag verstelling maakt het mogelijk om makkelijk in zithoogte te kunnen wisselen maar ook is een gasveer optie mogelijk, net als bij een bureaustoel.

Trippelstoelen op maat

Bij de door ons geleverde trippelstoelen op maat zijn er erg veel mogelijkheden als bijvoorbeeld ons maatwerk in arthrodese zitting en of rugleuning. Het verschil in arthrodese zittingen is ook erg uitgebreid en afhankelijk per persoon welke u kiest. Wij bouwen uiteraard onze zitting en of rugleuning individueel op naar behoeften met speciaal zitschuim. Hier boven ziet u een voorbeeld met een rechtshandige elektrische hoog laag verstelling. Zoals u op het bovenstaande voorbeeld ziet ontbreekt het hier nog aan zitschuim. Bij ons is 20 jaar goede ervaring niet verloren gegaan en overgedragen van vader op zoon. Als gespecialiseerde fysiotherapeut helpt Marc u graag verder.

Gegarandeerd beter zitten

Elektrisch hoog laag of volledig elektrisch verrijdbaar

Of het nu volledig elektrisch verrijdbaar is met joystick of zonder. Ook daarin zijn er te veel mogelijkheden om op te noemen. U kunt onder andere denken aan een opties in hoogte, bedieningsmogelijkheden, snelheid en programmatie van het elektrische besturingssysteem. Een optie is ook om elektrisch beremde wielen te hebben. De vrije prominente aanwezige en soms onhandig geplaatste remhendel die op standaard trippelstoelen zit, kan zo verwijderd worden. Soms kan ook een verlengde remhendel prima volstaan. Lees hier verder over de rem mogelijkheden bij een trippelstoel.

Bij een volledig elektrisch verrijdbare trippelstoel zit het bedieningspaneel aan de armleuning bevestigd middels een joystick. Deze is tevens ook draaibaar. Wel zo makkelijk als u makkelijk aan een tafel zittend wilt kunnen aanschuiven en of werken. Let op, niet bij alle modellen is dit even goed geregeld. Laat u hierin goed adviseren bij het kopen van een trippel- of elektrisch verrijdbare stoel.

trippelstoel aanmeten

Een meebewegende beensteun of voetensteun

In voetensteunen en of beensteunen zijn ook veel opties mogelijk. Naast de maatvoering is het ook mogelijk om een been of voetensteun mee te laten bewegen met de zit hoogte. Dus als u elektrisch omhoog of naar beneden gaat, gaat de voetensteun mee. Ook is het mogelijk om een opklapbare voetensteun te hebben.

Trippelstoel en grote wielen

Grote en kleine wielen, uiteraard een optie. Maar denk ook aan lichtlopende wielen. Bij elektrisch verrijdbare stoelen kunt u ook denken aan anti-lek banden.

Wat kost een trippelstoel?

Wij leveren veel modellen van verschillende leveranciers. Waarom mensen voor ons kiezen is dat wij veel ervaring hebben, fysiotherapie en ergonomie als achtergrond en snel kunnen handelen en leveren. Daarnaast bouwen wij onze eigen zitting en rugleuningen nog zelf op met eigen kwaliteit zitschuim. Dit comfort en maatwerk wordt opgemerkt. Uiteindelijk bepaalt namelijk het advies op maat in trippelstoelen de gebruikerstevredenheid. Vraag bij ons gerust een offerte op voor uw hulpvraag in samenspraak met uw ergotherapeut. Ergotherapeuten zijn hiervoor opgeleide professionals en kunnen voor u als vertrouwenspersoon en sparringspartner optreden in uw aanvraag. Daarnaast blijven zij vaak betrokken in de nazorg denk aan instructies en of training geven bij een elektrisch verrijdbare stoel.

Kortom een slechts kleine greep uit onze opties. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem nu nog contact op via de directe lijn op 0610545095 of per mail info@berrevoets-zitoplossingen.nl. Wij helpen u graag!