Trippelstoel met +arthrodese zitting

Elektrische trippelstoel op maat

Een trippelstoel is een stoel die zijn naam heeft te danken aan het op zittende wijze trippelend te kunnen verplaatsen bij uw (thuis) werkplek. De elektrische verstelling maakt het mogelijk om makkelijk in zithoogte te kunnen wisselen.

Bij onze trippelstoelen op maat zijn er erg veel mogelijkheden als bijvoorbeeld onze maatwerk arthrodese zitting. Het verschil in arthrodese zittingen is ook erg uitgebreid en afhankelijk per persoon welke je kiest. Wij bouwen uiteraard onze zitting en of rugleuning individueel op. Hier boven ziet u een voorbeeld met een rechtshandige elektrische hoogte verstelling. Zoals u op het bovenstaande voorbeeld ziet ontbreekt het hier nog aan zitschuim. Wij bouwen onze zitoplossingen op volledig naar behoefte en benodigdheden van onze cliënten. Dit met de beste technieken en materiaalsoorten.

Naast een elektrische hoogteverstelling kunnen bijvoorbeeld elektrisch beremde wielen ook een ideale oplossing zijn. De vrije prominente aanwezige en soms onhandige remhendel die op standaard trippelstoelen zit, kan zo verwijderd worden. En u weet zeker dat de stoel staat als een huis! Soms kan ook een verlengde remhendel prima volstaan.

Een volledig elektrische rijdende trippelstoel dat kan ook. Hierbij zit het bedieningspaneel aan de armleuning bevestigd middels een joystick. Deze is tevens ook 360 * draaibaar. Wel zo makkelijk als u makkelijk aan een tafel zittend wilt kunnen werken. Een rolstoelvariant met elektrische trippelstoel is ook een optie. Een voetensteun, meebewegend of niet.

Kortom een slechts kleine greep uit onze opties. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem nu nog contact op voor ergonomisch advies met fysiotherapeut Marc , 0610545095. Hij helpt u graag!