Wijzer over bureaustoelen word je door advies op maat te krijgen van een gespecialiseerde fysiotherapeut! Helaas komen wij het veel tegen, mensen die helaas onjuist advies hebben gekregen bij hun zit en of chronische rugklachten over een zitoplossing. Onjuist advies omdat mensen niet volledig tevreden zijn en of er nog steeds veel klachten zijn bij zittend werk. Heel vervelend en verspilling van tijd en geld voor de zoekende klant.

Vaak worden wij gevraagd bij blijvende klachten en of pijn bij zitten, maar gelukkig ook steeds vaker om op voorhand al de juiste keuze te maken. Deze keuze wordt bepaald door de mate van werknemers, werkplek, werktaken et cetera. Het aantal uren zittend werk neemt nog steeds toe. En de vele zituren zo goed en gezond mogelijk door te brengen blijft een belangrijke beïnvloedbare factor voor werkgevers en werknemers met zittend werk.

Wij ontvangen u dan ook graag om u ergonomisch advies te geven in bureaustoelen op maat, die dynamisch zitten mogelijk maken. Wij vertellen u graag over zitschuim en onderbouwen graag het verschil in kwaliteit van bureaustoelen. Vertellen u graag over de mogelijkheden in maatwerk zitoplossingen. Wij maken dit inzichtelijk voor u, al dan niet met een zitmeting op aanvraag. En natuurlijk, u kunt dit ook zelf komen ervaren!

Op zoek naar de beste zitoplossing voor u of uw organisatie?
U bent welkom in onze showroom, Rivium 2e straat 24-30 te Capelle aan den IJssel. Maar ook kunnen wij bij u langs komen op locatie!