Bureaustoel op maat

Actief dynamisch zitten bureaustoel op maatbureaustoel aan laten meten

Heeft u blijvende zit- of houdingsklachten bij zittend werk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres

Of het nu gaat om een overtreffende aangepaste bureaustoel, werkstoel of maatwerk in bureaustoelen, wij bieden u hierin een gegarandeerd beter zitten resultaat. Een bureaustoel aanmeten doen wij graag bij u op locatie in Nederland, omdat de werkplek en taken van invloed zijn op het juiste werkplek advies. Instelling van uw bureaustoel en werkplektips door fysiotherapeut zit standaard inbegrepen. Een afspraak buiten kantoortijden is bij ons ook geen probleem. Wij zijn niet product of bureaustoel gebonden, maar hulpvraag gebonden waarbij wij graag samen met u beoordelen wat de beste oplossing is. De keuze en mogelijkheden zijn enorm en met onze ervaring, kennis in aanpassingswerk kunnen wij aan de slag met speciale zaag, zitschuim en materiaaltechnieken indien nodig. Voor uw maatwerk in bureaustoelen gebruiken wij ook een speciale zitdrukmeting indien noodzakelijk.

Kortom, gegarandeerd beter zitten en wij weten hoe!

Duurzame bureaustoelen voorzien van de beste beschikbare kwaliteit schuimsoorten. Zo bent u echt verzekerd van een kwalitatieve bureaustoel op maat om optimaal, productief en zeer comfortabel te kunnen werken. Bespreek vandaag nog met ons uw wensen en benodigdheden.

De door ons geleverde ergonomische bureaustoelen bestaan uit recyclebare materialen, en onderdelen zijn altijd modulair vervangbaar.

Gegarandeerd minder fysieke pijn-klachten bij zittend werk?

Actief, dynamisch en halfstaand kunnen zitten is ook een optie

Berrevoets, ergonomische zitoplossingen

Wilt u ergonomisch advies van een gespecialiseerde fysiotherapeut of gewoon meer weten over de mogelijkheden voor u?