Nieuw! Wij hebben de nieuwste en meest recente versie (2020) van BodiTrak zitdrukmeting aangeschaft.

Deze nieuwste versie van de zitdrukmat maakt het perfect mogelijk om ons werk inzichtelijk te maken middels een zitmeting. Zo voelen en ervaren mensen niet alleen het verschil maar kunnen het ook zien door middel van een zitmeting. Aan de hand van deze zitdrukmeting met speciale sensoren kunnen wij u laten zien wat het verschil is in maatwerk zittingen en kwaliteiten zitschuim. Met onze 20 jaar goede ervaring in het bedrijf, fysiotherapie en ergonomie kennis als achtergrond helpen wij zo mensen met klachten bij zittend werk, gegarandeerd beter zitten. Wij leveren maatwerk in bureaustoelen, werkstoelen en (elektrische) trippelstoelen. Ook aangepaste bureau-, werkstoelen of trippelstoelen komt voor.

Trainingen arbo professionals en werknemers

De zit-drukmat is ook perfect geschikt voor onze trainingen en voorlichting. Daarom gebruiken wij deze dan ook graag als instructiemateriaal. Ook past deze zitdrukmat perfect in het geven van werkplekinstructies en coaching voor uw werknemers.

Inmiddels zijn wij hét aanspreekpunt in Nederland voor maatwerk in bureaustoelen en trippelstoelen.

Complexe zitproblemen of rugklachten

Het zittende werk neemt in Nederland nog steeds toe waarbij ook de pensioengerechtigde leeftijd verder wordt opgeschoven. Het aantal complexere zit, houding en rugklachten neemt hiermee ook toe. Gelukkig dat wij steeds vaker partner mogen zijn voor bedrijven om hierin problemen op te lossen. Individueel op maat gemaakte bureaustoelen en trippelstoelen dus.

Wij danken BodiTrak voor deze geavanceerde technologie! Een zitmeting is bij ons al mogelijk voor 125 euro (ex 21%btw) op locatie. Indien buiten regio Zuid-Holland kunnen er mogelijk wel reiskosten van 0,19 cent per kilometer in rekening worden gebracht. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Nieuwste zitdrukmat Boditrak voor zitmeting