Nieuw! Voor ons ergonomische werkplekadvies hebben wij de nieuwste versie van BodiTrak aangeschaft.

Deze nieuwste versie van de zitdrukmat maakt het perfect mogelijk om ons werk inzichtelijk te maken middels een zitmeting. Zo voelen en ervaren mensen niet alleen het verschil maar kunnen het ook zien door middel van een zitmeting. Aan de hand van deze zitdrukmeting met speciale sensoren kunnen wij u laten zien wat het verschil is in maatwerk zittingen en kwaliteit zit-schuimsoorten. Maar ook is dit een ideaal middel voor zit-analyses en zitgedrag.

Met onze fysiotherapeutische en ergonomische kennis helpen wij zo mensen met klachten bij zittend werk, gegarandeerd beter zitten. Wij leveren maatwerk in bureaustoelen, werkstoelen en trippelstoelen. Ook is eerder maatwerk voorgekomen in een elektrisch verrijdbare jazzy binnenrolstoel.

Werkplek en zit-trainingen werknemers

De zit-drukmat is ook perfect geschikt voor trainingen en voorlichting. Daarom gebruiken wij deze dan ook graag als instructiemateriaal bij het trainen van uw werknemers of arboteam voor werkplek-instel en zit-instructies.

Inmiddels zijn wij hét aanspreekpunt in Nederland geworden voor maatwerk in bureaustoelen en trippelstoelen.

Complexe zitproblemen of rugklachten

Het zittende werk neemt in Nederland nog steeds toe waarbij ook de pensioengerechtigde leeftijd verder wordt opgeschoven. Het kan voorkomen dat er ondanks werkplekadvies er sprake is van aanhoudende klachten. Indien iemand veel zituren maakt, is de zittende werkplek een grote factor om te beïnvloeden. Graag helpen wij u om hierin het verschil te maken. Het aantal complexere zit-, houding en rugklachten lijkt ook toe te nemen. Gelukkig is hierin een hoop te betekenen. Wij treden hierin steeds vaker als partner op voor bedrijven om dit fysieke verzuim te helpen voorkomen. Ergonomisch werkplekadvies voor individuele zitoplossingen als bureaustoelen en trippelstoelen op maat dus.

Wij danken BodiTrak voor deze geavanceerde technologie! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

Nieuwste zitdrukmat Boditrak voor zitmeting