Wanneer is uw autostoel aanpassen nodig? Een auto is voor sommige medewerkers hun werkplek. Het kan ook voorkomen dat een auto door meerdere medewerkers wordt gebruikt, een flexwerkplek dus. Indien een maatwerk autostoel wordt aangeschaft is deze weer niet passend voor de volgende gebruiker. Gelukkig zijn er tussenoplossingen!

Het komt met regelmaat voor dat erbij een werkplekadvies een betere afstelling wordt geadviseerd. Maar wat is dan de juiste afstelling? Met onze zitdrukmeting kunnen wij goed inzichtelijk maken wat uw zitgedrag is maar ook wat de voor u beïnvloedbare factoren zijn. Dit zowel voor bureaustoelen als voor auto/chauffeursstoelen. Deze zitinstructies met zitmeting zijn dan ook een welkom iets voor organisaties met veel zittend werk. In sommige gevallen is deze instructie al voldoende om verbetering te merken.

Autolumbaalkussen op maat gemaakt

Ook kan het zo zijn dat er meer steun nodig is om u voor lange termijn goed te positioneren. Hierbij kunnen wij een lumbaal autokussen-steun op maat maken passend bij u en uw autostoel. Indien gewenst met 1, 2 of 3 opblaasbare rugsteunen. Vaak is dit al een super oplossing die veel verschil maakt en een stuk goedkoper is dan een gehele stoel vervangen. Daarnaast is de stoelinstructie en rugkussen ook weer voor meerdere stoelen/werkplekken te gebruiken!

Aangepaste autostoel op maat

Indien deze oplossing onvoldoende resultaat biedt is pas een volledige autostoel aanpassing nodig. Uiteraard kunnen wij u in deze weg ook met u mee denken wat voor u de beste zitoplossing is.

Wilt u voor uzelf of organisatie graag professioneel zitadvies? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.