Wanneer is uw autostoel aanpassen nodig? Een hekel punt voor menig vervoersbedrijf is dat er maatwerk autostoelen worden aangeschaft en ingebouwd en dit tot verspilling leidt bij bijvoorbeeld vertrek collega of bij uitval van. Zo’n maatwerk autostoel is weer niet passend voor de volgende bestuurder. Een autostoel aanpassing is pas nodig indien een los autostoel lumbaalkussen en eventueel zitkussen onvoldoende resultaat biedt.

Het komt met regelmaat voor dat er uit een werkplekonderzoek/advies blijkt dat er stoeladvies door een fysiotherapeut nodig is. Met onze zitdrukmeting kunnen wij goed inzichtelijk maken wat uw zitgedrag is maar ook wat de voor u beïnvloedbare factoren zijn. Dit zowel voor bureaustoelen als voor auto/chauffeursstoelen. Deze zitinstructies met zitmeting zijn dan ook een welkom iets voor organisaties met veel zittend werk. In sommige gevallen is deze instructie al voldoende om verbetering te merken.

Ook kan het zo zijn dat er meer steun nodig is om u voor lange termijn goed te positioneren. Hierbij kunnen wij een lumbaal autokussen-steun op maat maken passend bij u en uw autostoel. Indien gewenst met 1, 2 of 3 opblaasbare rugsteunen. Vaak is dit al een super oplossing die veel verschil maakt en een stuk goedkoper is dan een gehele stoel vervangen. Daarnaast is de stoelinstructie en rugkussen ook weer voor meerdere stoelen/werkplekken te gebruiken!

Indien deze oplossing onvoldoende resultaat biedt is pas een volledige autostoel aanpassing nodig. Uiteraard kunnen wij u in deze weg ook adviseren wat te doen.

Wilt u voor uzelf of organisatie graag professioneel zitadvies? Indien nodig met maatwerk in lumbaal rugkussen voor de auto? Neem dan gerust contact op.