Berrevoets lange termijn partners

“Berrevoets, ergonomische zitoplossingen werkt uitsluitend met professionele partners

Naast onze eigen assemblage-productie werken wij graag samen met een gevarieerd aanbod aan fabrikanten en importeurs. De range van standaard zitoplossingen is enorm en afhankelijk van lichaam, werkplek, taken, eventueel klachten en doelgroep. Het assortiment dat hoort bij Berrevoets, ergonomische zitoplossingen is mede dankzij jarenlange ervaring tot stand gekomen. Aan betrouwbare partners hechten wij veel waarde om zo voor u niet alleen betrouwbaar te zijn, maar ook te blijven. Hieronder vindt u de partners waar wij een bijzondere relatie mee onderhouden en waarbij sprake is van een wederzijdse lange termijn binding.

Berrevoets-Varier-stoelen-move-kniestoel-kruk

Actief en dynamisch ergonomisch genieten doet u samen met de uit Noorwegen afkomstige stoelen van Varier. Profiteer van gratis montage, levering, zit- en werkplekinstructie door fysiotherapeut.

Vind hier de website van Varier en overzicht stoelen

hrona 24 uurs bureaustoelen uit Italië- partners Berrevoets-zitoplossingen

Throna is dé fabrikant uit Italië van de bekend staande K 24 uurs bureaustoel maar ook een uitgebreid programma van werkstoelen. Wij voorzien u graag van het juiste advies en service. Zitinstructie door fysiotherapeut standaard inbegrepen. Plan een proefplaatsing bij u of bij ons in de showroom.

Klik hier voor de website van Throna

STAC-trainingscentrum-arbeidsgerelateerde-klachten

Bent u op zoek naar een algemeen werkplekonderzoek door een ergotherapeut? STAC, is hét training- & behandelcentrum in Zeeland en West-Brabant voor arbeidsgerelateerde klachten.

Vind hier de website van STAC en het overzicht van hun diensten.

Berrevoets, ergonomische zitoplossingen

Wilt u advies of gewoon meer weten over de mogelijkheden voor u?