Berrevoets partners

“Berrevoets, ergonomische zitoplossingen werkt uitsluitend met professionele partners

Naast onze eigen assemblage-productie werken wij graag samen met een gevarieerd aanbod aan fabrikanten en importeurs. De range van producten is enorm en afhankelijk van lichaam, werkplek, taken, eventueel klachten en doelgroep. Het assortiment dat hoort bij Berrevoets, ergonomische zitoplossingen is mede dankzij jarenlange ervaring tot stand gekomen. Aan betrouwbare partners hechten wij veel waarde om zo voor u niet alleen betrouwbaar te zijn, maar ook te blijven. Hieronder vind u partners waar wij een bijzondere relatie mee onderhouden en waarbij sprake is van een wederzijdse lange termijn binding.

Berrevoets-Varier-stoelen-move-kniestoel-kruk

Actief en dynamisch ergonomisch genieten doet u samen met de producten van Varier. Profiteer van gratis montage, levering, zit- en werkplekinstructie door fysio (regio gebonden).

Vind hier de website van Varier en overzicht stoelen

STAC-trainingscentrum-arbeidsgerelateerde-klachten

STAC, is hét training- & behandelcentrum in Zeeland en West-Brabant voor arbeidsgerelateerde klachten bij zittend werk. Wilt u een goed & algemeen werkplekonderzoek? Klik dan op onderstaande website voor meer informatie.

Vind hier de website van STAC en het overzicht van hun diensten.

Berrevoets, ergonomische zitoplossingen

Wilt u advies of gewoon meer weten over de mogelijkheden voor u