Ergonomisch werkplekadvies door ergonoom

Circa 20 jaar is Jan Berrevoets werkzaam geweest in diverse instellingen en ergonomisch advies functies. Dit met betrekking tot aanhoudende zit- houdingsklachten en re-integratie na letselschade.

Hierbij heeft hij veel kennis opgedaan vanuit de revalidatiebranche waarbij circa 8 jaar bij een revalidatie-hulpmiddelen leverancier. Daarna is hij 25 jaar aanspreekpunt geweest voor ergonomisch advies & maatwerk in zitoplossingen. Denk hiebij aan maatwerk in zitvoorzieningen als bureaustoelen en trippelstoelen, maar ook vele specials kwamen voorbij.

In deze werkzame jaren heeft hij altijd met veel plezier en enthousiasme gewerkt als Technisch Ergonomisch adviseur & Arbo consultant. Het voelt goed om nu geland te zijn bij team Berrevoets zitoplossingen, samen met zijn zoon in Capelle XL. Aan de hoofdweg, de plek waar zijn carrière ooit begon.

Zo kan Jan Berrevoets voor u de ervaring uit letselschade en revalidatiebranche integreren in ons werk eventueel met behulp van onze zitdrukmeting. Om zo echt iets te kunnen betekenen, het verschil te maken met advies voor de werkplek en of ergonomie hulpmiddel.

Bent u nieuwsgierig naar onze kernwaarden of wilt u een ergonoom inhuren?

Jan Berrevoets is per mail bereikbaar op jan@berrevoets-zitoplossingen.nl of telefonisch op 06-12304061