Ergonomisch werkplekadvies door ergonoom

Jan Berrevoets;

Als ik terug kijk op mijn carrière is de tijd heel snel gegaan. Circa 20 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse instellingen en ergonomisch advies functies. Dit met betrekking tot aanhoudende zit- houdingsklachten en re-integratie na letselschade.

Hierbij veel kennis opgedaan vanuit de revalidatiebranche waarbij circa 8 jaar bij een revalidatie-hulpmiddelen leverancier. Daarna 18 jaar aanspreekpunt geweest in Gouda voor ergonomisch advies & maatwerk in Hoganas bureaustoelen. Toen 3 jaar bij een bedrijf als aanspreekpunt voor maatwerk in zitvoorzieningen als bureaustoelen en trippelstoelen.

In deze werkzame jaren heb ik altijd met veel plezier en enthousiasme gewerkt als Technisch Ergonomisch adviseur & Arbo consultant. Het voelt goed om nu geland te zijn bij team Berrevoets zitoplossingen, samen met mijn zoon in Capelle XL. Aan de hoofdweg, de plek waar ik mijn carrière ooit begon.

Zo kan ik voor u de ervaring uit letselschade en revalidatiebranche integreren in ons werk eventueel met behulp van onze zitdrukmeting. Om zo echt iets te kunnen betekenen, het verschil te maken met advies en of ergonomie hulpmiddel.

Bent u nieuwsgierig naar onze kernwaarden?

Jan Berrevoets is per mail bereikbaar op jan@berrevoets-zitoplossingen.nl of telefonisch op 06-12304061