Berrevoets-ergonomische-zitoplossingen

Een werkplekanalyse op het kantoor bestaat uit een kort en bondige analyse van eventuele (ergonomische) knelpunten. Ook geven wij advies over de juiste werkplek en bureaustoel instelling. Daarnaast lichten wij kort per mail toe waar eventuele advies of verbeterpunten liggen. Uiteraard doen wij dit met een fysiek bezoek. Geen digitaal consult dus, gelijk met praktische handvatten voor de gebruiker.

Het verschil met een werkplekonderzoek is dat een analyse kort en bondig is met praktische toepassingen. Indien u een uitgebreid werkplekonderzoek door een ergonoom wilt kunnen wij dit ook verzorgen. Bij een uitgebreid werkplekonderzoek wordt er uitgebreider stilgestaan bij werkplekinrichting, werkwijze, werktaken, werkdruk en werktijden. Deze factoren staan ook wel bekend als de 5 W’s. Wij voegen daar nog een letter B aan toe. Niet van Berrevoets, maar van de BRAVO factoren. Voldoende bewegen draagt ook absoluut bij aan zo goed en gezond mogelijk zittend werken. Ook kan uit een werkplekonderzoek bijvoorbeeld naar voren komen dat teveel of te weinig licht of geluid verbeterd zou kunnen worden.

Wat kost een werkplekonderzoek?
De kosten voor een uitgebreid werkplekonderzoek 365 euro exclusief de 21 % btw. Voor een dagdeel werkplekanalyses vragen wij 550 euro exclusief de btw.

Benieuwd naar wat incompany fysiotherapie voor uw organisatie kan betekenen? Lees dan hier verder.

Indien u interesse heeft en wij u verder kunnen helpen, dan kunt u hier contact opnemen. Wij horen graag van u.