Wat is Ergonomie?
De term ergonomie komt uit het Grieks en betekent; wet, van het werk.

Het doel van ergonomie werkplek
Globaal stelt de ergonomie zich ten doel of er een betere aanpassing mogelijk is van bijvoorbeeld materiaal, taken en functies aan mogelijkheden van de mens. Terwijl daarbij de efficiëntie, gezondheid, veiligheid en het welzijn van de mensen kan worden bevorderd.

Ergonomie is de wetenschap, die de aanpassing van de werkomstandigheden van de mens bestudeert. Om deze doelstellingen te realiseren in aanpassingswerk voor kantoor ergonomie is kennis nodig. Kennis over wat mensen wel en niet kunnen en een vertaling van deze kennis in eisen van producten als bureaustoelen, schuimsoort en gezonde drukverdeling. Kennis van klachten is hier essentieel. Door wie laat u zich adviseren?

Toename vraag naar onderscheidende ergonomie 
Uit studie van het RIVM blijkt dat hogeropgeleiden doordeweeks gemiddeld 10 uur per dag zittend doorbrengen! Ook blijkt dat het aantal uren dat wij zittend doorwerken alleen nog maar toe neemt in de toekomst. Er blijft behoefte aan betrouwbaar en ervaren ergonomisch advies op maat bij (langdurige) zitklachten in de (kantoor)ergonomie.

Service
Bij ons is de instelling bureaustoel en werkplekadvies/tips door gespecialiseerde fysiotherapeut standaard inbegrepen bij aanschaf. 

Wij helpen u graag verder met ergonomisch advies op maat, om zo gegarandeerd beter te zitten.