Een gezond kantoor vraagt om de juiste passende kantoorstoelen.

Voor sommige organisaties is een stoel slechts een stoel. Wat zich kan uiten in niet al te beste zitvoorzieningen, soms zelfs niet passend op de gebruiker of ver de grens van gebruikerstermijn gepasseerd. Indien iemand veel zituren maakt ontbreekt het sommige dus aan goed gereedschap om hun zittende werk zo goed en gezond mogelijk uit te kunnen voeren. Gelukkig zijn er ook organisaties die graag op ergonomie een verschil willen maken voor hun personeel. Deze organisaties staan wij graag bij in het maken van de juiste keuze, zit en werkplek-instructies.

Persoonlijke maatwerkstoelen
Daarnaast kan het voorkomen dat er mensen in uw organisatie ondanks ergonomisch advies of nieuwe stoel aanhoudende klachten blijven houden. Graag helpen wij u in het oplossen van deze soms uitdagende zitproblemen. Zo staan wij u bij in het helpen voorkomen van fysiek ziekte verzuim van uw waardevolle collega’s. Graag maken wij inzichtelijk met ons nieuwe zitdruk-meetsysteem waarom iemand bijvoorbeeld zitklachten kan blijven houden. Indien nodig leveren wij de oplossing voor u, een bureaustoel of werkstoel aangepast naar individuele behoefte en of specifieke werksituatie.

Showroom werkplekaanpassing Capelle aan den IJssel
Wilt u graag advies en of kennismaken voor hét maatwerk in zitvoorzieningen voor u zelf of organisatie? Graag maken wij met u een afspraak in onze nieuwe kantoorruimte te Capelle aan den IJssel. Heeft u liever een afspraak op uw locatie in Nederland? Ook dat kan natuurlijk.