Trippelstoel op maat

EuroFlex FlexMobil elektrische trippelstoel-berrevoets

Wat is voor u de beste keuze? Wij helpen u graag gegarandeerd beter zitten

Trippelstoel met +arthrodese zitting

Een trippelstoel, soms ook werkstoel genoemd is een zitvoorziening die zijn naam heeft te danken aan het op zittende wijze trippelend te kunnen verplaatsen. De trippelstoel wordt zowel ingezet op het kantoor als thuis-werkplek. Bij het kopen van een maatwerk of aangepaste trippelstoel kunt u denken aan vele mogelijkheden als een maatwerk zitting, rugleuning, elektrisch hoog en laag verstelbaar en bijvoorbeeld 2 of 4 wiels (elektrisch) beremd.

Het enige wat voor ons telt, is u weer gegarandeerd beter te laten zitten. Het voordeel is dat wij niet aan 1 merk of product gebonden zijn, en kijken samen met u wat de beste oplossing is. Wij werken hiervoor rechtstreeks samen met diverse fabrikanten van trippelstoelen. Wist u dat wij onze eigen zittingen en rugleuningen op maat maken? Zo weet u zeker dat u echt goed zit. Daarnaast werken wij samen met professionele stoffeerders. Klik hier indien u meer blogs wilt lezen over de mogelijkheden in trippelstoelen op maat. Ook is bij ons een zitdrukmeting mogelijk. Koopt u een trippelstoel als particulier? Dan vergoed uw zorgverzekeraar mogelijk een deel van de investering.

Uniek aan de bij ons gekochte trippelstoelen is ons maatwerk, de mogelijkheden, snelle service en de hierdoor gecreëerde gebruikerstevredenheid.

Bent u op zoek naar een maatwerk elektrisch verrijdbare binnenrolstoel of binnenwagen? Klik dan hier om verder te lezen.

Berrevoets, ergonomische zitoplossingen

Wilt u ergonomisch advies van een gespecialiseerde fysiotherapeut of gewoon meer weten over de mogelijkheden voor u?