Bent u op zoek naar maatwerk in een kleine elektrisch verrijdbare binnenwagen? Wij hebben eerder maatwerk geleverd in een Adam Go compacte verrijdbare binnenrolstoel. In deze blog kunt u lezen wat wij in deze casus hebben meegemaakt.

bouwpakket-binnenrolstoel

Dit troffen wij aan, als eerder geleverde maatwerk binnenrolstoel.

Verzoek ergotherapeut aangepaste zitvoorziening

Via de mail kregen wij een verzoek van een ergotherapeute die opzoek was naar een aangepaste zitvoorziening. Zij was zoekende omdat de huidige geleverde zitoplossing niet voldoende bleek te zijn en naar ontevredenheid is afgeleverd. Dankzij deze betrokken ergotherapeut kregen wij een verzoek met eisen waar de binnenrolstoel aan zou moeten voldoen.

Eerste passing

Na het in kaart brengen van de wensen en benodigdheden brachten wij tijdens onze eerste passing een passtoel mee. Dit om zo de wensen verder te inventariseren en het plan van aanpak bespreekbaar te maken. Wij vroegen voor deze opdracht een vooruitbetaling van de opdracht. Zodoende konden wij alle benodigde spullen inkopen en op maat maken.

Aangezien er sprake was van een heupbeperking moest er een speciale arthrodese zitting komen. Gelukkig maken wij onze eigen zittingen en was dit dus haalbaar. Nadat de basis goed was bevonden begonnen wij met het opbouwen van de zitting zelf met speciale zitschuimen en positioneringstechnieken. Nadat wij allen akkoord waren hiermee begon de eerste week van de proefplaatsing.

maatwerk elektrisch verrijdbare binnenrolstoel of binnenwagen

Berrevoets zitoplossingen passtoel

Akkoord proefplaatsing, klaar om te laten stofferen!

De proefplaatsing was akkoord en er waren geen verdere aanpassingen meer nodig. Op dat moment brengen wij de rugleuning en zitting naar de stoffeerder. Ook dit is altijd even spannend omdat het om handwerk gaat. Een foutje maken is mensenlijk en kan ook bij stoffeerwerk voorkomen en eventueel vertraging opleveren. Gelukkig was de zitting en rugleuning perfect gestoffeerd en waren er geen bijzonderheden. Precies zoals gewenst dus.

Aflevering

Met gepaste trots konden we deze mooie elektrische binnenrolstoel op maat afleveren. Meneer was erg tevreden. Uiteraard vraagt zo’n nieuwe verrijdbare zitoplossing nog wel even wat trainen en oefenen. Gelukkig was in dit geval een betrokken en kundige ergotherapeute betrokken die dit feilloos afgaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u of organisatie? Indien u particulier bent kan uw ergotherapeut u helpen in dit traject. Mogelijk dat uw zorgverzekeraar een deel van de investering vergoed. Wilt u rechtstreeks kopen zonder tussenkomst van WMO of zorgverzekeraar? Neem dan gerust direct contact op.