Service en maatwerk Adam Go Jazzy binnenrolstoel of trippelstoel

Bent u op zoek naar service onderdelen voor uw elektrische trippelstoel of verrijdbare jazzy binnenrolstoel? Onze opdrachtgevers bieden wij graag de juiste service en nazorg indien dit zich voordoet. Mogelijk komt het voor dat er een storing optreedt bij elektrisch verstelbare stoelen. Het kan zijn dat de accu zijn tijd heeft gehad, doordat deze zijn maximale oplaadcyclus heeft bereikt. Ook kan het zijn dat de accu verkeerd is opgeladen waardoor mogelijk de accu het niet meer doet. Indien u trippelstoel helemaal niet meer elektrisch verstelbaar is kan het ook zijn dat de printplaat vervangen dient te worden.

Afstellen rem

Remt uw adam trippelstoel niet meer goed? Na verloop van tijd slijten de wielen, simpelweg de remblokken afstellen zorgt er voor dat uw trippelstoel mechanisch weer goed kan remmen. Wij adviseren om dit eerst te bespreken met uw leverancier.

Wij zijn niet aan 1 merk trippelstoel gebonden, en verlenen ons eigen maatwerk in de trippelstoelen. Graag helpen wij u weer gegarandeerd beter zitten, ook met de nazorg en service.