Mercado elektrische trippelstoelen & compacte binnenrolstoel
Ook van Mercado trippelstoelen kunnen wij diverse basis frames leveren. Denk hierbij aan de Mercado Real 6100 plus, 9100 plus, 9500 – 9600 of de elektrische sta hulp Real 2000.  Wij richten ons hierin op de volwassenen, veelal werknemers of particulieren. Wij zorgen hierbij dat u een zitting en rugleuning op maat krijgt. Mercado ontwikkelt zijn producten in eigen productie en in samenwerking met het instituut voor hulpmiddelen in Zweden. Dit met als doel om de zelfstandigheid van gebruikers te behouden of te vergroten.

Het fijne is aan Mercado stoelen dat er een optionele kantelfunctie mogelijk is. Zo kunt u dus gemakkelijker een sta op functie creëren indien nodig. Daarnaast staan de producten al lang bekend als degelijke producten in de markt. Ook zijn er nog diverse andere compacte binnenrolstoelen en elektrisch verrijdbare stoelen mogelijk.

Bent u op zoek naar maatwerk in een compacte elektrische binnenrolstoel? Lees dan hier verder over eerder geleverd maatwerk. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuze in uw kleine elektrische binnenrolstoel. Zo kent elke stoel weer zo zijn eigen voor en nadelen. Ook kent elke leverancier zijn eigen voor en nadelen wat betreft service. Hopelijk is service natuurlijk niet nodig, maar het kan wel voorkomen. Ook dan staan wij graag zo snel mogelijk voor u klaar.

Bent u benieuwd naar de beste mogelijkheden voor u? Graag helpen wij u verder. Hieronder een filmpje van een Mercado elektrische binnenrolstoel.