Bent u op zoek naar een 24 uur bureaustoel? En wilt u deze graag uitgevoerd hebben met verstelbare 4D armleuningen? Nu kan het!

Wat is een 24 uur stoel?
Een 24 uur bureaustoel wordt vaak bijna 24 uur per dag, 7 dagen per week in gebruik genomen. Er worden aan deze stoel dus andere eisen gesteld dan aan een kantoor bureaustoel. Vaak vind je deze 24 uurs stoel bij bedrijven waar ploegendiensten zijn. Er is hierbij vaak sprake van meerdere beeldschermen waarop gemonitord moet worden. Een 24 uur stoel heeft dan ook een kantelmechanisme dat kan worden vastgezet in verschillende standen. Deze stoel voldoet ook aan de juiste testrapporten en keuringen voor diverse normeringen. Daarnaast vraagt een 24/7 stoel om een goede verstelbaarheid voor de vaak vele en uiteenlopende maten van de gebruikers/werknemers.

Wat zijn de voor en nadelen van een Throna 24 uur stoel?
De Throna 24/7 stoel staat al een tijd bekend in de markt maar soms nog minder dan de grotere bekend staande merken als KAB, Recaro of BMA. Toch kent de 24 uur stoel van Throna haar eigen karakteristieken en voordelen.
Nadelen zijn wellicht van de Throna 24 uurs stoel dat het langer kan duren voordat u de juiste service krijgt, aangezien de producten uit Italië moeten komen. Gelukkig hebben wij de onderdelen voor onze opdrachtgevers in Nederland op voorraad liggen. Zo kunt u bij ons rekenen op een snelle service bij reparatieverzoeken.

Voordelen zijn dat de Throna 24 uur stoel voldoet aan diverse TUV testrapporten uitgevoerd door GS. En aantoonbaar belastbaar is tot wel 180 kg. Het voordeel van de zitting is dat deze iets breder is dan bij de andere merken. Met de goede zitdiepteverstelling maakt het de stoel inzetbaar van medewerkers rond de 1,65 tot wel 2,00 meter. Daarnaast is hij uiteraard leverbaar in mooi Italiaans kwalitatief zwart leer. Zo staat er niet alleen een ergonomische 24 uur stoel maar ook een echte stoel om trots op te zijn.

Inmiddels is de 24/7 bureaustoel van Throna uitvoerbaar met een 3D hoofdsteun, verstelbare lendensteun, 4D-armleuningen en zitdiepteverstelling!

Instelling door fysiotherapeut.
Krijgt u bij aflevering van uw 24 uur stoelen ook de juiste werkplek en zitinstructie door een gespecialiseerde fysiotherapeut? Graag helpen wij uw personeel met een juiste zit-instructie en instelling van de bureaustoel. Ook bij nazorg en service staan wij graag snel voor u klaar. Vraag nu gerust om een proefplaatsing of kom langs op afspraak in onze showroom te Capelle aan den IJssel!