Een 24 uur bureaustoel is speciaal getest volgens Europese normen en ontworpen voor meerdere gebruikers en lang zitten. Deze testrapporten zijn aantoonbaar met verschillende door GS uitgevoerde TUV testen.

Vraag gerust om een proefplaatsing voor uw organisatie

Blokkeringstand kanteling

Een 24 uur stoel is hetzelfde als een 24/7 stoel en beschikt over een mechanisme waarbij de kantelhoek in verschillende standen is vast te zetten. Een 24/7 stoel vind je dan ook vaak bij alarm/beveiligingscentrales, energiecentrales etcetera. Kortom vaak een werkplek met meerdere beeldschermen waarop gemonitord wordt.

Welke armleuningen zijn er voor de Throna 24/7 stoel?

Throna 24/7 uurs bureaustoel met 3D hoofdsteun en opklapbare armleuningen

Er zijn zowel opklapbare armleuningen als 4D armleuningen. De opklapbare armleuningen zijn een beetje in hoogte verstelbaar. Ook zijn er 4D armleuningen mogelijk, deze zijn zowel in hoogte, voor- achterwaarts, breedte als draaibaar verstelbaar. Zo kunnen meer medewerkers ergonomisch gebruik maken van de 24 uurs stoel. Daarnaast is voor deze stoelen ook een zitdiepteverstelling mogelijk en 3D hoofdsteun. Zo is een goede zitdiepte te creëren voor medewerkers van rond de 1,64 tot en met wel +/- 2,00 m. De stoel is belastbaar tot wel 180 kg. Het voordeel van de Throna 24 uurs stoel is dat hij een iets bredere zitting heeft ten opzichte van andere merken.

Wij helpen uw bedrijf graag met de juiste zit-instructie training voor uw werknemers en verzorgen graag een proefplaatsing. Uiteraard kunnen wij u ook de TUV-testrapporten toesturen voor uw administratie of ISO-kwaliteitshandboek.

24 uur bureaustoel Throna met 3 D hoofdsteun en 4D armleuningen