Varier-stoelen

Ervaar het nu in onze showroom, de Scandinavische Varier stoelen.
De varier balans stoelen
 passen erg bij onze bedrijfsvisie. Ergonomisch, strak top meubilair wat actief zitten en variëren in zittend werk mogelijk maakt is wat vaak in ons ergonomisch advies terug komt.

Varier, een top bedrijf
Varier is gevestigd in Oslo, Noorwegen. In veel Scandinavische landen wordt er veel geïnvesteerd in ergonomisch meubilair. Niet gek, want mensen zitten daar relatief iets meer binnen dan in zuidelijkere landen. De stoelen van Varier vinden wij geweldige producten. In onze ergonomische adviezen voor de thuiswerkplek komen de balans kniestoel maar ook de Move kruk dan ook regelmatig terug.

Varier stoelen en losse onderdelen

De Move kruk, voor een uitgebreidere toelichting klik dan hier. De Move kruk staat bekend als een zit-sta hulp. Veel ingezet op plekken waar relatief veel staand werk wordt uitgevoerd. Dankzij een slim bedachte dop die zich onder de zitting bevindt hangt u de kruk eenvoudig op aan uw bureau of tafel. De lichtgewicht kruk ziet er fantastisch uit. Daarnaast een ideale kruk om dynamisch en actief te kunnen zitten. Omdat het geen wieltjes bevat, kunt u terwijl u zit veel verder naar voren reiken dan dat u op een kruk met wieltjes zou zitten.

De Variable kniestoel, lees hier over de uitgebreide voor en nadelen van de kniestoel. De kniestoel is al jaren bekend, vroeger ook wel bekend als de Stokke stoel. De kniestoel creëert een unieke opstrekking. Mede dankzij het balansprincipe zorgt deze kniestoel voor veel zitplezier. Ideaal voor thuiswerkplekken omdat ook dit design iets is om met trots te laten zien aan uw familie en of vrienden.

De Gravity stoel, lees hier meer over de Gravity stoel. De Gravity balans stoel is uniek. Een unieke zitoplossing met een zit-ervaring die weinig andere stoelen kunnen evenaren. Bekijk onze filmpjes op YouTube voor een sfeerimpressie.

De Ekstrem stoel, lees hier meer over de unieke lobby of lounge stoel voor binnen uw kantoor of thuis omgeving. Ook bij het na-bestellen en vervangen van een nieuwe Ekstrem hoes helpen wij u graag verder.

De Peel Club stoel, lees hier meer over de unieke Peel Club lounge stoel, met een uniek kantelmechanisme.

Direct uit voorraad leverbaar

Wij hebben bovenstaande stoelen direct uit voorraad leverbaar, nu ook de Ekstrem een Peel club stoel! Hiervan hebben wij de zwarte uitvoering op voorraad in zwarte Fame stof met 200.000 Martindale. Dit is een (luxere en slijtvastere) stof, die aan te raden is voor een lange termijn plezier van uw zitoplossing. Bij ons worden de producten gratis voor u gemonteerd en worden gratis bij u afgeleverd + zitinstructie van fysio.

Service losse onderdelen Varier

Is er iets stuk gegaan? Of nu toch echt wel versleten? Ook graag helpen wij u met het bestellen van losse onderdelen. Mocht u buiten regio Rotterdam wonen neem gerust contact op. Mis u kans niet, neem gerust vandaag nog contact op voor het juiste advies! Wij helpen u graag weer ergonomisch genieten.