Varier-gravity-variable-stoel

De Varier Gravity zit ervaring is zo uniek, dat iedereen het eens geprobeerd zou moeten hebben in hun leven. Heeft u het al ervaren?

De gravity balans stoel is een van de meest bijzondere stoelen van Varier. Met deze stoel kunt u ergonomisch genieten in wel 4 posities. In de eerste stand stimuleert deze stoel het actieve zitten zoals bij de knie stoel. In de tweede positie een comfortabele zit voor bijvoorbeeld een ontspannen gesprek. De derde positie faciliteert u tot aan aangename relax positie. Met de laatste positie kunt u volledig in de herstelmodus, ideaal om even te rusten of muziek te luisteren. De gewichtloosheid die u in deze laatste positie ervaart kan door geen andere stoel zo uniek worden gecreëerd.

Samenstelling
De stoel is samengesteld door hoogwaardig essenhout. Daarna voorzien van een bijzondere mooie zwarte lak. Om uw vloer maar ook uw zitoplossing te beschermen voorzien wij deze voor u graag van een beschermingstape aan de onderkant.
Als importeur in Nederland hebben wij deze stoel voor u op voorraad. Bent u er klaar voor uw upgrade in uw zitoplossing? Als extra voor u, voorzien wij u natuurlijk graag in het juiste advies. Daar bovenop komen we hem graag bij u thuis afleveren. Als service monteren we hem ook nog!