Varier-gravity-variable-stoel

De Varier Gravity zit ervaring is zo uniek, dat iedereen het eens geprobeerd zou moeten hebben in hun leven. Heeft u het al ervaren?

De gravity balans stoel is een van de meest bijzondere stoelen van Varier. Met deze stoel kunt u ergonomisch genieten in wel 4 posities. In de eerste stand stimuleert deze stoel het actieve zitten zoals bij de knie stoel. In de tweede positie een comfortabele zit voor bijvoorbeeld een ontspannen gesprek. De derde positie faciliteert u tot aan aangename relax positie. Met de laatste positie kunt u volledig in de herstelmodus, ideaal om even te rusten, te lezen of muziek te luisteren. De gewichtloosheid die u in deze laatste positie ervaart kan door geen andere stoel zo uniek worden gecreëerd.

Samenstelling
De stoel is samengesteld door hoogwaardig essenhout. Het is mogelijk om deze te voorzien van een bijzondere mooie zwarte lak.
Als importeur in Nederland helpen wij u graag in het maken van de juiste keuze. Ook indien u service nodig heeft of losse onderdelen helpen wij u. Bent u er klaar voor om echt te genieten in uw zitoplossing? De Gravity stoel is o.a. leverbaar in de goedkopere Revive en luxere Fame stof (60.000 & 200.000 Martindale). Wist u dat wij de volledig zwarte uitvoering in slijtvastere zwarte Fame stof wél direct uit voorraad leverbaar hebben? Daar bovenop komen we hem graag bij u thuis afleveren. Als service monteren we hem ook nog!

Losse zitting gravity stoel
Als er behoefte is aan nazorg of service vraagstukken, ook dan staan wij graag voor u klaar. Het is mogelijk om bij ons een losse zitting te bestellen. Indien woonachtig in de regio komen wij hem gratis leveren en monteren. Maar schroom niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Klik hier voor meer interessante blogs over Varier stoelen!