Varier, de Ekstrem stoel is een zachte en unieke loungestoel voor binnen uw kantoor of thuisinterieur.

Het uitdagen van status quo. Dit is wat wij als bedrijf ook doen met ons maatwerk in bureaustoelen en trippelstoelen. Dit mede door het gegarandeerd beter zitten resultaat wat wij hierin bieden. Zo ook deze unieke loungestoel daagt status quo uit, die met een wonderlijk postmodernistisch ontwerp al eerder werd benoemd in de volkskrant.

Met het buitengewone wollen textiel en design uit Noorwegen maakt dit voor mensen een stoel om van te dromen. Een inspirerende lounge stoel waarbij u dankzijde de unieke samenstelling zelf kunt bepalen hoe u zit. Geef u zelf de tijd om zittend te genieten van deze zit-ervaring. Want dat is het.

Hoe Ekstrem legt u de lat? Zacht, en een eye-catcher, alles in 1. Geniet van uw drankje, lees uw boek of drink u koffie en challenge status quo.

De Varier peel club stoel

Door een uniek kantelmechanisme heeft deze unieke lounge stoel een net andere insteek dan de Ekstrem. Dankzij deze variatie in beweging kunt u letterlijk het leven of vergadering vanuit meerde invalshoeken bekijken. Een gecreëerd Wow-effect voor de bezoekers bij u op het kantoor. Onderscheidend in vele facetten. Kortom, de Peel club stoel kent haar liefhebbers.

Wij ontzorgen u graag met gratis advies, montage, levering, zit-instructie. Ook bij service kunt op ons rekenen.

Tot slot

Bel uw ergonomisch adviseur Marc,  op 0610545095.

Klik hier voor de digitale stoffenkaart en andere blogs over Varier stoelen.