De Varier Ekstrem stoel, uniek design én subliem zitcomfort

De Varier Ekstrem stoel is niet zomaar een Scandinavische stoel. Deze prachtige eyecatcher is een design stoel met een ontwerp uit Noorwegen waar goed over is nagedacht. Het eist de aandacht op door zijn unieke design en blijft de aandacht vasthouden met zijn gegarandeerde zitcomfort. Deze stoel biedt de mogelijkheid tot meerdere zitposities, zodat u zowel actief als dynamisch kunt zitten. Door zijn open karakter creëert het de ultieme bewegingsvrijheid en kunt u helemaal zelf bepalen hoe u er graag in zit. Dit alles bij elkaar maakt de Varier Ekstrem stoel zo bijzonder dat het een design award heeft gewonnen en in de Vogue heeft gestaan. Kranten namen het bericht over dit neusje van de zalm in meubeldesign snel over. Een gewilde iconische design stoel en een gegarandeerde spraakmaker.

Een iconische Scandinavische design stoel geschikt voor uw interieur? 

De Ekstrem werd door Terje Ekstrøm in 1972 ontwikkeld als prototype. Pas jaren later werd de stoel commercieel uitgebracht, in een tijd dat nieuwe designers de bestaande normen in Scandinavisch meubeldesign probeerden te doorbreken. Dat is met dit revolutionaire design zeker gelukt.

Plaatst u de Varier Ekstrem stoel in de lobby van uw bedrijf dan is duidelijk dat u kiest voor kwaliteit, uniek design en comfort voor uw klanten. In feite is het een kunstwerk die zeker niet onopgemerkt blijft. Gemaakt van uitzonderlijk hoge kwaliteit wollen textiel is het naast een streling voor het oog ook qua feel een topstoel. Het design is zo apart dat het past binnen veel interieur-smaken, zowel in een moderne als in een klassieke inrichting. Als stoel voor in de lobby van uw bedrijf maar ook als loungestoel thuis. Met een goed glas wijn kunt u heerlijk een boek lezen terwijl het ergonomisch design ervoor zorgt dat u echt ontspant. 

Beleef de Varier Ekstrem stoel

De Varier Ekstrem stoel moet u niet alleen over lezen maar écht beleven. Alleen dan merkt u dat er geen woord te veel is gezegd. Dit design brengt esthetische vormgeving en ergonomisch design samen tot een mooie en unieke zitbeleving waardoor u echt tot rust komt. Onmisbaar in deze tijden. Wij hebben dit model direct uit voorraad leverbaar in zwart slijtvast Nordic wol stof met gratis levering en montage.