Een zadelkruk of zadelstoel met of zonder rugleuning. Een maatwerk zitting, elektrisch, op wielen of zonder er zijn vele mogelijkheden. Wij helpen u gegarandeerd beter zitten op uw werkplek.

Ergonomische zadelkruk of stoel voor tandartsen, dierenartsen, kappers, mondzorg en schoonheidsspecialisten.
Heeft u al vaker ergonomisch advies gehad bij het kopen van uw zadelkruk, zadelstoel of werkstoel? Ondanks dat toch niet helemaal tevreden? Graag gaan wij met u de weddenschap aan om u gegarandeerd beter te laten zitten. Onze ervaring in maatwerk bureaustoelen en trippelstoelen passen wij vanaf nu graag toe in onze eigen assemblage zadelkrukken. Een zadelkruk op maat dus, mede samengesteld op uw wensen en behoeften. Samen kijken we wat voor u het beste geschikt is. Dit is afhankelijk van uw werkplek, lichaam, eventuele klachten, zituren, et cetera.

Opties

Verschillende maten aan zitting is wel zo prettig. Net als kleding prettiger zit op de juiste maat is dit net zo als met de ergonomische zitting. Een zitting die niet op maat is kan voor afknelling zorgen of te veel druk in het zitgebied. Naast het creëren van de juiste pasvorm behoort ook het zitcomfort optimaal te zijn. En daarom werken wij graag met de best beschikbare materialen en zitschuimen.

Stoffering

Wenst u een speciale kleur, stof of misschien zelfs bedrijfslogo op uw zadelkruk of stoel? U zegt het maar.. Want de klant is natuurlijk ook bij ons ook dé koning(in). Wij werken direct samen met de best geschikte stoffeerders met jarenlange ervaring. Zo bent u ook verzekerd van hoogstaand en duurzaam stoffeerwerk. U kunt dus straks terecht trots zijn op uw nieuwe zitoplossing. Zoals ergonomie bedoelt hoort te zijn.

Door wie laat u zich adviseren bij klachten? Wij helpen u graag gegarandeerd beter zitten.

Passing

Om er zeker van te zijn dat wij geen beïnvloedbare factoren over het hoofd zien komen wij graag bij u langs en passen op locatie. Dit omdat het ons meer informatie geeft over u en uw werkzaamheden. Met deze kennis kunnen wij u beter van dienst zijn en zo samen met u voor een gegarandeerd beter zitten resultaat gaan.

Genoeg gelezen? Geen woorden meer maar daden nu?

Belt u voor u zelf of uw organisatie gerust direct op met Marc, eigenaar en fysio / ergonomisch adviseur. Bereikbaar op 0610545095. Of een mail naar info@berrevoets-zitoplossingen.nl is ook goed.