Een zithoogte nodig hoger dan 65 of 70 cm?

Het van oorsprong Scandinavische bedrijf Varier biedt de Move, de ergonomische zit sta kruk. Varier is een bedrijf dat dynamisch en actief zitten faciliteert op een geweldige manier. Deze kruk maakt het mogelijk om zowel actief als dynamisch te zitten. Dankzij deze kruk is zittend naar iets toe rijken weer comfortabel uitvoerbaar. Ook ideaal om even de spanning van de rug en of benen te halen indien u veel staand werk heeft.
Een fijne bijkomstigheid is dat deze kruk zowel erg laag als hoog verstelbaar is in vergelijking tot andere krukken, dit maakt de kruk ook breed inzetbaar. Deze kruk kan een zithoogte van wel 82 cm halen. Daarnaast is hij eenvoudig aan het bureau op te hangen waardoor de vloer vrij is voor bijvoorbeeld schoonmaak.

De Varier Move is is uitvoerbaar in een normaal formaat voor volwassenen of een een Move Small. De normale maat heeft een zadelzit van 43 cm. De smalle versie een zadelzit van 36 cm. Wij hebben beiden uitvoeringen in zwarte uitvoering direct uit voorraad leverbaar.
De kruk is ook gemaakt van duurzaam hout en wordt bij ons automatisch geleverd met een rubberen vloerbescherming. Voor veel mensen is dit de favoriet onder de zit sta krukken. Mede vanwege dat Peter Opsvik heeft bijgedragen aan het design er van.

Wij zijn Berrevoets, zitoplossingen; importeur van Varier stoelen in Nederland en helpen u graag om gegarandeerd beter te zitten.