Voordelen Varier Stokke knie stoel kruk - berrevoets

Dat de Variable kniestoel van Varier voordelen heeft is een feit

Tips bij het kopen van uw kniestoel
Het lichaamsgewicht rust bij deze stoel op de knieën. Indien u wat forser van gewicht bent bestaat er een kans dat u hinder kan krijgen van de druk op uw knieën. Van belang bij deze stoel is dus om goed in de gaten te houden dat u ook op deze stoel regelmatig in houding wisselt en af en toe de benen strekt. Zo kan het kraakbeen in uw knieën weer worden voorzien van nieuwe voedingstoffen en vermindert u piekbelasting in het kniegewricht.
Indien u rekening houdt met dit bericht is de kniestoel van Varier, een geweldige zitoplossing. Goed om te weten is dat de stoel belastbaar is tot 110 kg.

Wanneer een kniestoel?
Deze ergonomische kniestoel is ideaal voor wie kortere periodes aan een bureau doorbrengt. Het kunnen aannemen van een ideale opstrekking voor uw onder en bovenrug is een feit. Hierdoor zit u niet in elkaar gezakt wat een vrijere ruimte geeft tot een normale en rustigere ademhaling. Stellen kunnen we dus wel dat deze stoel positieve gezondheidsvoordelen heeft. Het kan zijn dat u veel zituren maakt dan zou de juiste ergonomische bureaustoel u meer voordelen kunnen opleveren. Lees hier meer over ergonomische bureaustoelen op maat.

Sit, and move on.

Welke uitvoering?
De Variable kniestoel wordt dan ook veel gebruikt op kantoren, thuiswerkplekken, studiedoeleinden of bij het uitvoeren van een hobby. De kniestoel is zowel verkrijgbaar in een goedkopere stof uitvoering als in een Fame stof uitvoering. Ook is een rugleuning of kleinere maat optioneel. Veel webshops leveren hem ongemonteerd, let op dat u deze goed in elkaar zet. Wij adviseren hem minimaal in Fame stof uitvoering en meestal met rugleuning. Deze Fame stof is veel slijtvaster en zeer aan te raden. Dit model met hetzelfde zit-principe is ook verkrijgbaar met een hoogteverstelling. Dit model staat bekend als de Multi of Wing Balans van Varier. Bij deze laatste varianten mist u dan wel het balans mechanisme wat u in onderstaande video terug kunt zien. De variable balans blijft onze favoriet, om lekker actief en dynamisch te kunnen zitten.

Tot slot
Benieuwd naar wat de meest geschikte oplossing is voor u? Lees hier meer over andere Varier stoelen. Wij denken graag met u mee, zodat u weer gegarandeerd beter zit! Profiteer bij ons van gratis montage, levering, zit en werkplekinstructie door fysio en direct uit voorraad leverbaar(actie regio gebonden). Ook nazorg bij service vraagstukken zit bij ons inbegrepen.