Voordelen Varier Stokke knie stoel kruk - berrevoets

Dat de Variable kniestoel van Varier voordelen heeft is een feit.

Het lichaamsgewicht rust bij deze stoel op de knieën. Indien u wat forser van gewicht bestaat er een kans dat u hinder kan krijgen van de druk op uw knieën. Van belang bij deze stoel is dus om goed in de gaten te houden dat u ook op deze stoel regelmatig in houding wisselt en af en toe de benen strekt. Zo kan het kraakbeen in uw knieën weer worden voorzien van nieuwe voedingstoffen en vermindert u piekbelasting in het kniegewricht.
Indien u rekening houdt met dit bericht is een Stokke knie stoel een geweldige zitoplossing.

Deze ergonomische kniestoel is ideaal voor wie kortere periodes aan een bureau doorbrengt. Het kunnen aannemen van een ideale opstrekking voor uw onder en bovenrug is een feit. Hierdoor zit u niet in elkaar gezakt wat een vrijere ruimte geeft om een normale en rustigere ademhaling. De mogelijkheden tot variatie in beweging biedt vele gezondheidsvoordelen. Het kan zijn dat u veel zituren maakt dan zou de juiste bureaustoel u meer voordelen kunnen opleveren.

De Variable balans knie stoel wordt dan ook veel gebruikt op kantoren, thuiswerkplekken, studiedoeleinden, door musici of bij het uitvoeren van een hobby. De knie stoel is zowel verkrijgbaar in een goedkopere stof uitvoering als in een Fame stof uitvoering. Ook is een rugleuning optioneel. Wij adviseren hem minimaal in Fame stof uitvoering en meestal zonder rugleuning. Deze stof is veel slijtvaster en zeer aan te raden. Dit model met hetzelfde principe is ook verkrijgbaar met een hoogteverstelling. Dit model staat bekend als de Multi of Wing Balans van Varier.

Benieuwd naar wat de meest geschikte oplossing is voor u? Wij denken graag met u mee, zodat u weer gegarandeerd beter zit!