Duurzame inzetbaarheid

Bent u op zoek naar een duurzame en kwalitatieve bureaustoel?
Dat begrijpen wij wel! Het zittende werk maakt deel uit van uw beroep. Grote kans dat u is geadviseerd om zoveel mogelijk te “bewegen op uw werkplek”. Misschien dat u dit nu leest terwijl u op de loopband loopt of al zwetend op uw gloednieuwe bureaufiets! En dan met de gedachten dat u nog een hele week moet bewegen op uw werk! Want zitten is zo ongezond zeggen ze!

Geen paniek! Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan dat u graag geconcentreerd en rustig wil werken! Onze bureaustoelen maken dynamisch zitten mogelijk maar is geen verplichting, zo houdt u de controle. Wel zo fijn op het moment dat er vermoeidheid optreedt. Uniek is aan onze bureaustoelen dat zij op maat verkrijgbaar zijn + er een zadelkrukfunctie in zit zodat u ook halfstaand en actief kunt zitten. Daarnaast een kantelmechanisme om uniek achterover te kunnen kantelen, een genot in variatie op uw zittende werkplek. Benieuwd wat wij hier precies mee bedoelen? Ervaar het eens! Of bekijk hier de foto’s.

De voordelen van door ons geadviseerde bureaustoelen op een rijtje;

  • Beste kwalitatieve schuimsoorten voor een optimale drukverdeling en een zeer comfortabel zitcomfort.
  • Onze duurzame bureaustoelen zijn samengesteld van veelal aluminium, ijzeronderdelen en houtdelen.
  • Onze bureaustoelen zijn modulair in opbouw. Waardoor een zitting, rugleuning, voetenkruis, wieltjes altijd na te bestellen zijn!
  • Kortom, onze bureaustoelen komen wij na 15 jaar nog steeds tegen vanwege dat onderdelen vervangbaar zijn.
  • Wij kopen echt oude bureaustoelen graag terug in voor een duurzame afvoer.
  • Piept of kraakt er wat aan de stoel of iets kapot gegaan? Wij bieden u graag een snelle service.
  • Levering en instel/afstelling instructie van gespecialiseerde fysiotherapeut.
  • Behoefte aan wetenschappelijk onderbouwde gezonde beeldschermwerkplek tips? Ook daar helpen wij u graag bij!

Waar moet kantoor meubilair aan voldoen?

Uiteraard moet de werkplek afgestemd zijn op de gebruiker. De eisen die de gebruiker stelt komen voort uit afmetingen, beperkingen, persoonlijke voorkeur en werktaken. Wilt u graag zo goed en gezond mogelijk beeldschermwerken? Onze kennis is gebaseerd op de ARBO literatuur, paramedische kennis en een hoop goede werkervaring! Neem gerust contact op, als u denkt dat wij wat voor u kunnen betekenen. Dit kan via info@berrevoets-zitoplossingen.nl of direct telefonisch 0610545095.