Höganäs bureaustoelen - berrevoets zitoplossingen

Duurzaam uw oude Officeline Höganäs bureaustoelen afvoeren? Dat kan!

Naast dat wij maatwerk en aanpassingen kunnen leveren in bureaustoelen, zorgen wij voor een duurzame afvoer hiervan. Vele onderdelen zijn duurzaam te recyclen, mits netjes en gescheiden afgevoerd. Ook zijn er van bepaalde materialen weer wat nieuws te maken. Zo kunnen wij van bijvoorbeeld een houten zitting weer een maatwerk beensteun maken. 

hoganas herstofferen duurzaam afvoer

Fame stof van Gabriel (200.000 Martindale).

Herstofferen van uw Höganäs bureaustoel of vervangen onderdelen

Wij kennen de stoelen van haver tot gort, geen probleem om bijvoorbeeld een zitting of rugleuning te laten herstofferen. Dit wil zeggen dat wij het onderdeel voorzien van nieuw zit of rugschuim/koudschuim-materiaal en vervolgens professioneel laten her-stofferen in de gewenste stof. Ook is het geen probleem om armleuningen en of een gasveer te vervangen.

Uw bureaustoel echt versleten en u wilt een duurzame afvoer waarborgen?

Het voordeel van deze bureaustoelen is dat ze aluminium frames bevatten. Daarnaast gaan deze bureaustoelen zo lang mee dat u vrijwel niet meer hoeft weg te gooien, onderdelen zijn tenslotte modulair vervangbaar. Indien echt versleten zijn de bureaustoelen dankzij de duurzame materialen onsmeltbaar tot nieuwe producten, mits netjes afgevoerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u zelf of uw organisatie? Neem dan gerust contact op.