Voor een ergonomische bureaustoel met beremde wieltjes zijn vele opties denkbaar. Denk bijvoorbeeld aan een handrem, een voetrem of zelfs elektrisch beremd als optie.

Bureaustoel met voetenrem

De voetrem voor bureaustoelen wordt bevestigd aan het frame, met een simpele duw met uw voet op de knop duwt u de rem tegen te grond. Deze vergrendelt dan en duwt zich als het ware omhoog ongeveer net als bij sommige scooters of motoren ook het geval kan zijn. Deze rem is een stuk stabieler, robuuster dan losse wieltjes uitgevoerd met een klein remmetje.

Let op: voetrem alleen verkrijgbaar op onze ergonomische bureaustoelen op maat.

Bureaustoel met handrem

Bent u op zoek naar een werkstoel met uitgevoerde hand/remhendel? Deze stoelen vallen onder categorie trippelstoelen. Houd rekening met dat deze frames vaak net wat groter zijn en wellicht iets minder geschikt voor de kleinere werkruimtes. Aan u de keuze dus.

Ondanks dat voetremmen moeilijk te vinden zijn hebben wij deze remmen voor uw werkstoel op maat op voorraad liggen. Ook hebben wij wel keuze voor u in verschillende diameters voetenkruizen! Bent u op zoek naar maatwerk? -> Berrevoets zitoplossingen.