De rem een ideale en veilige oplossing bij uw werkstoel.

Dankzij de bedachte remhendel op een trippelstoel is veilig kunnen gaan zitten en staan weer haalbaar. De rem kan zowel links als rechtshandig bevestigd worden. Soms kan het voorkomen dat de rem als nog erg ver van uw af staat. Een mogelijkheid tot het verlengen van deze remhendel is er gelukkig ook. Er zijn zowel 2 wielsberemde als 4wiels beremde modellen mogelijk. Bij een 4 wiels beremde trippelstoel weet u zeker dat deze blijft staan als een huis.

Is er ook een elektrische rem mogelijk?
Met een elektrische rem krijgt u een bedieningspaneel bevestigd bij uw armleuning, die met een simpele druk op de knop is te bedienen.
De handbediening vaak bevestigd onder aan uw armleuning kan worden voorzien van een extra knop. Met deze knop vergrendeld u dan alle 4 de wielen. Een voordeel van ons geadviseerde remsysteem is dat de wielen zowel voor achterwaarts geblokkeerd zijn als in rotatie. Dit wil zeggen, de wielen kunnen geen kant meer op!

Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden om weer gegarandeerd beter te zitten. Wilt u hierin graag geadviseerd en geholpen worden? Neem dan gerust contact op voor professioneel zitadvies op maat. Nog niet uitgelezen? Lees dan hier verder over de mogelijkheden in trippelstoelen op maat.