Nek, schouder en armklachten komen regelmatig voor bij beeldschermwerkers. Een oorzaak hiervoor kan zijn, een beperkte mogelijkheid tot goede armondersteuning.

Armleuning niet ver genoeg naar achter
Door deze oorzaak leggen mensen vaak hun armen op het tafelblad, waardoor ze juist de ergonomische steun gaan missen die zo belangrijk is. Een ingezakte houding tot gevolg, en bij veel uren zittend werk dit vaak wordt gemerkt door nek, schouder of arm of rugklachten.

Armleuningen niet hoog genoeg
Indien uw bovenarmen korter zijn dan gemiddeld wenst u armleuningen die wél uw armen goed kunnen ondersteunen. Dit aangezien uw armen ongeveer 10 % van uw lichaamsgewicht vormen, gedragen door uw nek, schouderspieren. Heel vervelend als deze juiste ondersteuning niet mogelijk is. Want nek, schouderklachten krijgen zo de kans om op te hopen.

Niet laag genoeg verstelbaar
Het kan voorkomen dat uw bovenarmen langer zijn dan gemiddeld. Fijn is het dan als uw armleuning ook laag genoeg verstelbaar is. Bij veel standaard bureaustoelen is dit helaas niet mogelijk. Toch is dit simpel op te lossen met een kwalitatieve bureaustoel! Investeren met een gezond rendement.

Niet smal genoeg
Regelmatig kan het voorkomen dat armleuningen niet smal genoeg zijn te verstellen. Denk hierbij aan iemand met een relatief smalle taille. Veel armleuningen kunnen niet dichtbij genoeg waardoor mensen geforceerd te breed met hun armen moeten zitten.

bureaustoel aan laten meten

Opklapbare armleuningen
Opklapbare armleuningen zijn er natuurlijk ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iemand die een transfer wil maken van bureaustoel naar een elektrische stoel. Of aan medewerkers die een gereedschapsgordel om hun heup dragen.
Wij vinden het zonde om te horen als iemand net een nieuwe bureaustoel heeft gekocht en deze toch niet helemaal geschikt blijkt te zijn. In sommige gevallen geldt het spreekwoord; goedkoop is vaak duurkoop.

Bureaustoel zonder armleuningen
Zonder armleuningen kan ook, dit komt vaak terug bij kassa stoelen of balie stoelen.

Duurzame materialen voor bureaustoelen op maat
De bij ons gekochte zitoplossingen hoeft u niet meer weg te gooien. Bij ons zijn alle onderdelen modulair vervangbaar. Indien de bureau- of elektrische stoel echt is versleten dan kopen wij hem graag terug in. Van bijvoorbeeld de houten zitting kunnen wij bijvoorbeeld weer een beensteun op maat maken. 

De door ons geleverde bureaustoelen
Onze bureaustoelen zijn standaard voorzien van overtreffende armleuningen. Onze geleverde armleuningen, kunnen hoger, smaller, dieper worden versteld dan gemiddeld en daarnaast zijn zij ook draaibaar verstelbaar. Is dit niet voldoende? Dan is bij ons uiteraard ook extra maatwerk mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u en of uw organisatie? Wij helpen u graag gegarandeerd beter zitten.