Blogs-aanhoudende-klachten-werkplek

Uw bureaustoel voldoet aan de richtlijn. Fijn! Of toch niet?
De Nederlandse bevolking behoort tot de langste van Europa. Tussen 1981 en 2006 zijn mannen en vrouwen respectievelijk ruim 3 en bijna 2 cm langer geworden. Zowel lengte als breedte maten zijn inmiddels veranderd.

In de richtlijn bureaustoelen van 2016 gaat men nog steeds uit van lichaamsmaten uit de DINED van 2003! Deze richtlijn is mede geschreven door fabrikanten van standaard bureaustoelen. In de nieuwe richtlijn heeft een aardige kaalslag plaatsgevonden. De minimale instelling als verstelling rugleuning en hoekverstelling zijn geschrapt.

Duurzame luxe bureaustoelen op maat
Een goede ergonomische bureaustoel op maat moet volgens ons voldoen aan de juiste maatvoering en verstelbaarheid voor gebruikers. Denk hierbij aan in diepte, breedte en draaibare verstelling armleuningen. Daarnaast een goed in hoogte verstelbare rugleuning en kwaliteit zitschuim. Daarnaast de mogelijkheid tot actief en dynamisch kunnen zitten draagt bij aan het helpen voorkomen van rugklachten. Half staand kunnen werken met een bureaustoel is wel degelijk mogelijk met een uniek zitmechanisme. Benieuwd naar de foto’s hiervan? Klik hier.
Een standaard bureaustoel kan prima voldoen. Het is afhankelijk van hoeveel zituren u maakt, uw werkplek, taken en lichaamsbenodigdheden. De standaard bureaustoelen beschikken alleen over een synchroon-neig-mechanisme en maakt daarnaast dynamisch zitten niet mogelijk. Daarnaast bestaan de standaard bureaustoelen vaak uit milieu onvriendelijke materialen als plastic. Veel bureaustoelen worden dan ook in organisaties weggegooid. Omdat de armleuning, de wieltjes of de rugleuning (weer) kapot zijn.

Duurzame afvoer bureaustoel?

Onderscheidende organisatie, onderscheidende stoel?
Onze opdrachtgevers hoeven hun bureaustoel niet meer weg te gooien. Wieltjes, rugleuning, zitting etcetera altijd weer modulair vervangbaar. Sterker nog, we kopen hem graag terug in als hij na 15 jaar echt versleten is en zorgen voor een duurzame afvoer. Vanzelfsprekend zijn onze bureaustoelen richtlijn overtreffend. Optioneel bij ons is het maatwerk. Waarbij aanhoudende zit en of pijnklachten bij zitten weer verleden tijd zijn, en u weer gegarandeerd beter zittend kan werken!

Kortom u bent welkom bij Berrevoets, zitoplossingen.