EuroFlex FlexMobil elektrische trippelstoel-berrevoets

De Euroflex flexmobil is een elektrisch verrijdbare stoel geschikt voor binnen.

Dankzij een met joystick verrijdbare trippelstoel kan er een extra vrijheid in mobiliteit worden geboden. Dit zowel voor uw thuiswerkplek als op het kantoor. Deze Flexmobil is een binnenrolstoel uitgevoerd met een innovatief chassis systeem. Deze maakt het mogelijk om te veranderen in hoogte of van plek met weinig geluid. Zo wordt u gezien en niet gehoord met uw elektrische stoel.

Deze elektrische binnenrolstoel is geschikt indien u elektrisch wil voortbewegen. Dit kan sneller zijn en makkelijker en in sommige gevallen ook veiliger. Euroflex is een model van de firma Eurovema. Eurovema is een Zweeds bedrijf en staat al een lange tijd bekend om hun degelijke producten in de markt. Het verschil zit hem in de kwaliteit van de onderdelen maar ook de mogelijkheden. Wel is het zo prettig als u investeert in een zitoplossing dat u ook echt gegarandeerd beter zit. Maar welke is nu goed voor u? Hier hebben wij de expertise voor in huis en voorzien u graag in professioneel zitadvies. Bij ons is het mogelijk om ook maatwerk te krijgen in zitting, rugleuning en of stoffeerwerk. Zo bent u samen met onze hulp zeker van een gegarandeerd beter zitten resultaat. Uiteraard ook bij eventuele service staan wij ook zo snel als mogelijk voor u klaar.

De richtprijs van de FlexMobil is 9,700 euro ex btw. Lees hier verder indien u meer wilt lezen over andere merken en mogelijkheden. Of klik hier voor maatwerk in een compacte elektrisch verrijdbare binnenrolstoel.