Zit u op het puntje van uw zitting? Gebruikt u de armleggers niet? Geen goede steun in de rug? Bent u op zoek naar een bureaustoel geschikt voor vrouwen? Er zijn een aantal opties op de markt. Graag helpen wij u in het maken van de voor u beste keuze.

Duurzame bureaustoel op maat
Onze bureaustoelen hoeft u niet meer weg te gooien. Ze bestaan uit duurzame materialen, daarnaast zijn onderdelen altijd modulair vervangbaar. Hecht uw organisatie wel waarde aan het milieu? Of zoekt u een bureaustoel die wel passend is? Lees dan hier verder over bureaustoelen op maat.

Zwangerschaps gerelateerde zitklachten. Rugklachten bij zittend werk tijdens zwangerschap is daar 1 van.
Ongeveer de helft van de zwangere vrouwen heeft in meer of mindere mate last van bekkenpijn of lage rugpijn, volgens het artikel van Bernhoven. Uit onze eigen ervaring komen wij zelf ook regelmatig zwangerschapsgerelateerde klachten tegen bij zittend werk. Vrouwen hebben een breder bekken dan mannen, vaak is hier ook een andere behoefte aan ondersteuning in de rug. Gelukkig zijn hier veel en effectieve mogelijkheden voor om werknemers weer gegarandeerd beter te laten zitten.

Mogelijkheid tot huur tijdens zwangerschap
Voor onze vaste opdrachtgevers bieden wij een dynamische bureaustoel op maat te huur aan. Deze bureaustoel maakt actief en dynamisch zitten mogelijk maar is geen vereiste. Doordat deze bureaustoel hoger kan dan gemiddeld creëer je een openheuphoek, waardoor de vrouw en haar kind meer ruimte krijgen met zitten op een bureaustoel. Het dynamisch kunnen variëren in houding wat uniek is aan onze stoelen is voor deze vrouwen dan ook een verademing.

Mogelijkheid tot maatwerk
Het kan voorkomen dat er blijvende zitklachten zijn na zwangerschap op een bureaustoel. In de meeste gevallen volstaat een kwalitatieve bureaustoel op maat met kwalitatief zitschuim al om deze klachten te verhelpen. Het kan voorkomen dat er toch blijvende zitklachten zijn, aan ons om dit te verhelpen en of zo min mogelijk te maken. Hiervoor kunnen wij een maatwerk zitting bouwen. Een discrete maatwerk zitting die er uit ziet als een gewone zitting. Heeft u operaties meegemaakt in het zitgebied en hierdoor last bij zittend werk? Schroom niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met professioneel zitadvies om u weer gegarandeerd beter te laten zitten.

“Because you deserve the best!”

Tot slot, de bureaustoel Lei & Nuance.
Enkele voorbeelden van standaard bureaustoelen op de markt die speciaal is ontworpen voor vrouwen is de Lei en Nuance. Of deze voor u geschikt is vertellen wij u graag meer over. Hieronder ziet u iedergeval de video van de Lei stoel.