Een ergonomische bureaustoel geschikt voor vrouwen? Graag helpen wij u in het maken van de voor u beste keuze.

Duurzame bureaustoel op maat
De door ons geleverde zitoplossingen hoeft u niet meer weg te gooien. Ze bestaan uit duurzame materialen, daarnaast zijn onderdelen altijd modulair vervangbaar. Kortom een duurzamere stoel én geschikt voor vrouwen, die maken wij gewoon zelf. Lees hier verder over onze bureaustoelen op maat.

Vrouw gerelateerde zitklachten. Rugklachten bij zittend werk is daar 1 van.
Helaas vrouwen, veel standaard bureaustoelen zijn ontworpen door en voor het postuur van een man. Vrouwen hebben een breder bekken dan mannen, vaak is hier ook een andere behoefte aan ondersteuning in de (onder)rug. Daarnaast kan er behoefte zijn aan meer bekkenstabiliteit. Gelukkig zijn hier veel en effectieve mogelijkheden voor om werknemers weer gegarandeerd beter te laten zitten.

Mogelijkheid tot maatwerk
Naast aanhoudende rugklachten bij zittend werk zien wij ook blijvende zitklachten na zwangerschap op een bureaustoel. Het kan voorkomen dat er toch blijvende zitklachten zijn, aan ons om dit te verhelpen en of zo min mogelijk te maken. Hiervoor kunnen wij een maatwerk zitting bouwen. Een discrete maatwerk zitting die er uit ziet als een gewone zitting. Een maatwerk stoel die er ook nog eens een beetje fatsoenlijk uit ziet dus..

Chronische klachten en zittend werk
Heeft u operaties meegemaakt in bijvoorbeeld het zitgebied en hierdoor aanhoudende last bij zittend werk? Schroom niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met professioneel zitadvies om u weer gegarandeerd beter te laten zitten.

“Because you deserve the best!”

Tot slot
Bent u op zoek naar meer of beter dan standaard? Eerder heb wij bijvoorbeeld een bureaustoel op maat geleverd waar de armleggers wel smal genoeg konden worden afgesteld. Of een maatwerk bureaustoel bij scoliose of een maatwerk zitting bij aanhoudende zitklachten etc.