De elektrische Euroflex classic trippelstoel bezit een robuust en erg mooi frame.

Deze stoel is belastbaar tot en met 140 kg. Zwaarder belastbaar stoelen kunnen wij ook bieden, tot wel 200 kg! Een bureaustoel met rem, aangepaste zitting, voetenplank, volledig verrijdbaar. Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden.

Deze Classic trippelstoel is uitvoerbaar met vele opties. De stoel is inzetbaar bij onder andere reumatische aandoeningen, lichte neurologische aandoeningen. Bij deze aandoeningen kan mobiliteit, pijnklachten op de voorgrond staan. Bij licht neurologische aandoeningen is het vaak wel zo veilig om een stoel met een rem te gebruiken. Zo is gaan staan en zitten mogelijk op een stoel die niet weg rijd. Het fijne aan een trippelstoel op maat is dat zowel op hoogte kan worden gezet aan de werkplek, eettafel en of aanrecht.

Training van een ergotherapeut blijft belangrijk zodat de gebruiker getraind is om er goed gebruik van te maken. Denk hierbij aan een veilige transfer maken van stand naar zit of andersom. In een verder gevorderd stadia van bijvoorbeeld Parkinson kan een volledig elektrische verrijdbare stoel de juiste oplossing zijn. Benieuwd naar wat voor u de beste oplossing is?

De richtprijs van de euroflex classic is 3,200 euro ex btw. Lees hier meer over de mogelijkheden in trippelstoelen op maat.