Vanuit onze eigen assemblage-productie en samenwerking met directe fabrikanten kunnen wij u vele mogelijkheden bieden.

Er is onder andere keuze in afmetingen, belastbaarheid, (ESD) werkbladen, instelbaarheid, bediening en ga nog maar even door. Wij werken met kwaliteit tafels. Deze onderscheiden zich niet zo zeer op prijs, maar wel op gebruikerstevredenheid en duurzaamheid.

Elektrische kantoor zit-sta tafels op maat

Veelal worden in slinger hoogte verstelbare tafels niet tot nauwelijks gebruikt, te veel gedoe. De hulpvraag bij elektrische kantoor tafels kan uiteenlopen. De vraag kan zitten in een overtreffende instelbaarheid, afwijkende maatvoering of kwaliteit van onderdelen. Ook kan het voorkomen dat mensen een wens hebben in kleur of vormgeving. De stabiliteitswens van de tafel in de hoogte stand is hier relatief minder aan de orde in vergelijking tot een werktafel.

zit-sta-tafel-hoog-laag-elektrisch

Elektrische directietafel op maat

Voor directie tafels is vaak de wens dat het naast functioneel en ergonomisch ook representatief er uit moet zien. Regelmatig leveren wij al representatieve custom made directie bureaustoelen op maat. Denk aan logo of kleur verwerkt in de stof. Of een luxe lederen directiestoel. Wij hechten waarde aan design, maar niet zonder verlies van kwaliteit en ergonomische principes. Ook in directietafels zijn veel mogelijkheden.

directie werkplek

Elektrische werk of magazijn tafel op maat

Een werk-, magazijn- of montage tafel kent vaak meerdere wensen. Een draaiblaar plateau in het midden om makkelijker montage werk te kunnen verrichten. Of denk aan een goed belastbare tafel van 100, 500 tot wel 1000 kilo belastbaar. Of de eis tot een uiterst stabiele werk tafel. Bij belektrische werktafel werkplaats magazijn op maatijvoorbeeld microscoop of precisie werk kan beweging van de tafel in hoogste stand een onwerkbare situatie tot gevolg hebben. Deze elektrische werktafels kennen vaak een lange levertijd van ca 12 weken.

Hoelang staand werken is eigenlijk aan te raden? Daarvoor kunt u lezen door hier te klikken.