Elektrische trippel stoel op maat gemaakt

Arthrodese zittingen, ze zijn er in vele soorten en maten. Maar welke is geschikt voor u?

Het voordeel indien u een trippelstoel koopt is dat u keuze heeft in opties en maatwerk. Daarnaast kunnen wij een snellere service bieden. Een klein maar stabiel bedrijf die graag betrokken bij u is. Wij zijn geen specialist in alles maar slechts in bureaustoelen en trippelstoelen op maat. Hierin vinden wij het geweldig om aan uw hulpvraag te kunnen voldoen. Bij het kopen van trippelstoelen worden er nog wel eens standaard trippelstoelen gekocht. Bij gebruik blijkt deze niet te voldoen aan de gebruiker, zonde dus! Wat kunt u verwachten bij arthrodese zittingen?

Maatwerk arthrodese zitting
Hier boven ziet u een voorbeeld van een maatwerk trippelstoel door ons gemaakt voor iemand met een vastgezette heup en heupbeperking. De stoel ziet er kaal uit omdat wij hem helemaal opbouwen met speciaal zitschuim en aanpassen naar wens en benodigdheden van cliënt. Zo beschikken wij over de best ingekochte zitschuimmateriaal om echt comfortabel en gezond te zitten. Wij bouwen hem op basis van kennis van anatomie, fysiologie en jarenlange ervaring. Mede hierdoor kunnen wij een gegarandeerd beter zitten resultaat bieden.

trippelstoel aanmeten

Casus arthrodese zitting
Bij aangeboren of verworven heupproblemen kan het gewenst zijn om een in 1 heup meer strekking te kunnen creëren. Zo hadden wij laatst iemand waarbij de rechter heup niet verder mocht en kon buigen dan een hoek van 90 *. Met onze uit eigen maatwerk arthrodese zitting en elektrische verstelling is dit makkelijk haalbaar. Clienten, ergotherapeuten en organisaties vinden het prettig dat wij betrokken, snelle en service gerichte dienstverlening bieden. Het onderscheidende maatwerk en snelle levering maakt ons tot een betrouwbare partner. Ons advies aan u is laat u  goed adviseren op het gebied van ergonomische zitoplossingen, en ga pas akkoord als u weer gegarandeerd beter zit! Want zo hoort het namelijk.

Tot slot
Klik hier indien u meer lezen wilt over maatwerk in trippelstoelen. Wilt u graag een passing verzorgen voor uw cliënt of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.