Zitproblematiek met bureaustoel

Veel voorkomend is dat armleggers niet passend te krijgen zijn bij de gebruiker. Vaak zijn deze niet ver genoeg naar achter verstelbaar waardoor iemand op het puntje van de bureaustoel gaat zitten om bij het toetsenbord te kunnen komen.
Ook zien wij vaak dat de armleuningen niet smal genoeg kunnen, waardoor iemand de armleuningen niet meer gebruikt. Zonde, wat dit draagt bij aan het ontstaan van nek, schouder of armklachten bij beeldschermwerkers!

Labeltje ergonomisch

Hangt er bij uw bureaustoel een labeltje ergonomisch aan? Ik hoop dat u dan lekker zit. Het kan voorkomen dat het onterecht als ergonomisch wordt verkocht. Veel winkels gebruiken te pas en te onpas het label ergonomisch. Ergonomie hoort u te faciliteren om uw werk met minder energie uit te kunnen voeren. Indien u veel zituren maakt en of beeldschermwerk uitvoert dan is een bureaustoel op maat instelbaar mede hét gereedschapsmiddel voor u. Daarbij hoort dus dat ergonomie passend aan u is geadviseerd. Je ziet nog vaak het tegenovergestelde, dat de gebruiker zich aanpast aan de “ergonomische” stoel of werkplek. Met onbehagen en of rugklachten of nek schouder- armklachten tot gevolg!

Bureaustoel op maat voor smalle mensen en korte zitting

Of het nu gaat om een lagere gasveer, een korte zitting of een smallere zitting. Bij ons is het vanzelfsprekend dat u dit op maat krijgt geadviseerd. Hoe kort wilt u uw zitting? Wij hebben al diverse zittingen op maat gemaakt met uiteenlopende breedte en lengte maten. Het fijne aan onze maatwerk zittingen is dat wij deze opbouwen met kwalitatief zitschuim. Hierin zit veel verschil in kwaliteitssoorten, en hardheden. Graag bieden wij u het beste materiaal en zitschuim wat er is en bouwen dit op naar benodigdheden en wens, een maatwerk zitting dus! Indien u bijzondere medische zitklachten heeft, ook dan helpen wij u graag. Lees hier verder over enkele voorbeelden die wij eerder tegen zijn gekomen.

Maatwerk bureaustoel met lagere zithoogte

Lagere zithoogte nodig? Bij ons kunt u een zitoplossing verwachten die op maat is. Een rugleuning met de juiste lendensteun op maat voor uw rug. De zitting op maat voor uw bovenbeenlengte. En de armleggers die wel smal genoeg kunnen of ver genoeg naar achter. Ook zijn er wegklapbare armleggers mogelijk. Dit is bijvoorbeeld het geval bij iemand die een transfer moet maken van werk-stoel naar rolstoel. Dan kan een trippelstoel de geschikte zitoplossing zijn. Wilt u graag ergonomisch advies op maat? Neem dan gerust contact op.

bureaustoel aan laten meten