Bent u op zoek naar een bureaustoel voor lange benen? Heel vervelend als uw materiaal niet op uw maat is bij zittend beeldschermwerk. Dit blijkt ook uit het eerder verschenen artikel in de Volkskrant. Ongetwijfeld heeft u het op een standaard bureaustoel geprobeerd. Veelal is dit niet uit te houden en krijgt u naar korte of langere tijd toch klachten. Goed dat u op lange termijn zoekt naar de meest duurzame en voor u beste zitoplossing.

Standaard bureaustoel, uw standaard?
Geen optimale werkplek leidt tot onnodige verspilling van energie die u beter in uw werk zou willen stoppen. De schatting is dat voor iedergeval 5 % van de mensen de standaard bureaustoel niet voldoet. Maar het aantal uren zittend werk neemt in Nederland nog steeds toe. Hiermee verandert er ook een behoefte aan beter materiaal en een overtreffende bureaustoel. Dit is ons specialisme. Wij helpen mensen dan ook graag om gegarandeerd beter te zitten. Lees hier meer als u behoefte heeft aan informatie over de richtlijn van standaard bureaustoel, en waarom deze niet altijd voldoen. Ook hebben we eerder in onze blog bureaustoelen op maat geschreven over mensen die korter, breder of langer zijn dan gemiddeld.

Optie tot maatwerk
Eerder hebben wij al bureau en trippelstoelen op maat gemaakt voor mensen met een beenlengte verschil. Hiervoor maken wij een speciale zitting op maat zonder dat deze er minder mooi uit zal zien. Hoe wij dit doen? Met speciale zit en schuim technieken, eventuele zitmeting en eigen maatwerk arthrodese zittingen bieden wij u een gegarandeerd beter zittende oplossing. Daarnaast leveren wij ook bureaustoelen op maat voor kleinere, langere, zwaardere mensen dan gemiddeld. Wacht niet onnodig en te lang, neem gerust contact op! En zit binnenkort weer gegarandeerd beter op uw werkplek. Omdat u het waard bent en het zich zo terug verdient!

Bureaustoel voor lange mensen en benen

Voorbeeld; XL-bureaustoel voor lange mensen en benen