Bureaustoel op maat voor mensen met scoliose

Een luxe bureaustoel op maat voor kleinere, langere of zwaardere mensen.
Valt u buiten de standaard? Is dat gek? Of toch niet? Het blijkt namelijk dat de maten van standaard bureaustoelen gebaseerd zijn op lichaamsmaten uit 2003. Lees hier over meer in onze andere blog, voldoet uw bureaustoel?.
Ons specialisme is het helpen van mensen met aanhoudende klachten bij zittend werk. Indien iemand veel zituren maakt wordt er meer verwacht van een ergonomische zitoplossing. Dit is namelijk hét gereedschap voor iemand met zittend werk.Veelal wordt er bij mensen alleen nog van de zitting zelf gebruik gemaakt en is er geen contact met de rugleuning en of armleuningen.


Past u zich aan uw werkplek aan? Of zorgt u voor een passende werkplek?
“Don’t try to fit in, if you where born to stand out”.

Bent u net wat korter dan gemiddeld?
Indien u net wat korter bent dan gemiddeld kan het zijn dat u voeten niet bij de grond kunnen. Mogelijk is het hier om een goed voetenbankje neer te zetten die dynamisch bewegen met de voeten mogelijk maat. Ook in ergonomische voetenbankjes is het aanbod divers. Lees hier in deze blog welke wij adviseren.
Het kan voorkomen dat als net u wat korter bent u ook op het puntje van de stoel gaat zitten. Vaak hierdoor geen contact meer maakt met rugleuning en armleuningen. Als u voor uw beroep ook nog heel veel zituren maakt leidt dit duidelijk onnodig tot klachten. Maar gelukkig kan dat veel beter, en daar zijn wij voor! Vaak bieden wij hier een geschikte bureaustoel op maat aan met een garantie tot beter zitten. De reactie is dan ook vaak; dat had ik eerder moeten weten! De bureaustoel op maat kun je vergelijken met kledingmaten van maat s tot en met xxl, waarbij maatwerk eventueel mogelijk is.

Fijn om te weten is dat onze bureaustoelen duurzaam zijn en u deze niet meer hoeft weg te gooien. Ze zijn niet te vergelijken met standaard kantoorvakhandel bureaustoelen. Lees hier meer over onze bureaustoelen op maat.

Iets langer of zwaarder?
Indien u net als ik wat langer bent dan gemiddeld zit u op een standaard bureaustoel te laag. Dit omdat het een te beperkt versteltraject heeft waardoor u waarschijnlijk uw knieën hoger heeft dan de positie van uw heupen. Deze positie leidt onnodig tot meer kans op rugklachten. Over de armleuningen maar niet te spreken. Veelal zit er in standaard bureaustoelen kwalitatief slecht zitschuim. Indien u wat meer gewicht heeft dan gemiddeld blijft er van dit schuim niks over bij het zitten, waardoor weinig tot geen zitcomfort. Wij bieden u graag een normovertreffende bureaustoel met de beste kwalitatieve zitschuimsoorten. De kennis die wij hebben opgebouwd met het maken van maatwerk zittingen voor mensen met zitklachten komt hier ruimschoots in van pas.

Benieuwd naar wat wij precies bedoelen?
Graag helpen wij u om het fysieke verzuim te voorkomen of aan te pakken middels kwalitatieve en duurzame bureaustoelen op maat. 1 bureaustoel op maat kan soms voor meerdere medewerkers inzetbaar zijn! Dit door de normovertreffende verstelbaarheid. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden of gewoon een vraag heeft staan wij graag voor u klaar. Bij echte interesse verzorgen wij u graag een proefplaatsing. Zodat niet alleen wij, maar ook u overtuigd bent van de meerwaarde. Met een gerust hart kan ik zeggen dat wij u graag helpen om u gegarandeerd beter te laten zitten. Bent u opzoek naar maatwerk in bureaustoelen, daar helpen wij u graag bij. Lees hier over enkele voorbeelden waarbij maatwerk nodig kan zijn.

Wij zorgen graag dat u gegarandeerd beter zit met een luxe en voor u beste bureaustoel op maat”