Bureaustoel op maat voor kleinere of langere mensen?

Een bureaustoel op maat voor kleinere, langere of zwaardere mensen hebben wij natuurlijk ook!
Eerder is u vast alverteld dat zitten hartstikke ongezond is! Jeetje! Fijn nieuws als je werk voornamelijk uit zittend werk bestaat! Erg vervelend als uw werkmateriaal als een bureaustoel dan ook nog niet eens op uw maat is!

Wij komen op bezoek bij beeldschermwerkplekken waarin er vraag is naar advies bij aanhoudende klachten. Veelal wordt er bij mensen alleen nog van de zitting zelf gebruik gemaakt en is er geen contact met de rugleuning en of armleuningen. Wat heeft u dan eigenlijk aan een bureaustoel? Erg leuk om deze mensen goed te kunnen helpen. Want zo goed en gezond mogelijk beeldschermwerken is waar wij u graag bij helpen!

Iets korter dan gemiddeld? Indien u net wat korter bent dan gemiddeld kan het zijn dat u voeten niet bij de grond kunnen. Mogelijk is het hier om een goed voetenbankje neer te zetten die dynamisch bewegen met de voeten mogelijk maat. En daarnaast goed versteltraject met de voet bedienbaar. Want het kan nog wel eens voorkomen dat bijvoorbeeld vrouwen hakken dragen naar het werk! Waardoor dus weer behoefte is aan een andere afstelling. Ook kan het zijn dat als u wat korter bent u op het puntje van de stoel gaat zitten. Hierdoor geen contact meer met rugleuning, armleuningen etc. Als u dan heel veel zituren nodig heeft voor uw werk dan leidt dit duidelijk onnodig tot klachten. Maar gelukkig kan dat veel beter, en daar zijn wij voor! Vaak bieden wij hier de bureaustoelen wat je kan vergelijken met een kledingmaat small of medium. Kleding op maat zit toch ook veel fijner?

Iets langer of zwaarder?
Indien u net als ik wat langer bent dan gemiddeld zit u op een standaard bureaustoel te laag. Dit omdat het een te beperkt versteltraject heeft waardoor meer kans op rugklachten. Over de armleuningen maar niet te spreken. Indien u net wat zwaarder of breder bent is een standaard bureaustoel ook niet fijn. Veelal zit er in standaard bureaustoelen kwalitatief slecht zitschuim. Waardoor weinig tot geen zitcomfort. Wij bieden u graag een normovertreffende bureaustoel met de beste kwalitatieve zitschuimsoort. Onze bureaustoelen maken dynamisch zitten mogelijk maar is geen vereiste.

Benieuwd naar wat wij precies bedoelen?
Graag helpen wij u om het fysieke verzuim te voorkomen of aan te pakken middels kwalitatieve en duurzame bureaustoelen op maat. 1 bureaustoel op maat kan soms voor meerdere medewerkers inzetbaar zijn! Dit door de normovertreffende verstelbaarheid. Daarnaast bieden wij graag een cursus gezond beeldschermwerken aan waarin de beïnvloedbare factoren rondom de beeldschermwerkplek worden besproken! Indien u vele zituren maakt is dit ergonomisch werken extra van belang.

Wij zorgen graag voor u dat u gegarandeerd beter zit met een bureaustoel op maat voor kortere, langere en of zwaardere mensen. Bespreek vandaag nog de mogelijkheden voor u!”