Op zoek naar een passende trippelstoel? Met gasveer of elektrisch?

Mondo trippelstoelen

Deze trippelstoelen komen van de firma Medross rehab. De frames van de Mondo trippelstoelen zijn bijna niet kapot te krijgen en staan als zeer betrouwbaar bekend. Er zijn via Medross rehab verschillende varianten verkrijgbaar als de bekendstaande Mondo maar ook de Katwijker en Floortje. Voor deze modellen kunnen wij uiteraard ook ons maatwerk bieden,  denk hierbij bijvoorbeeld aan rugprofilering en of zitting op maat. Wel zo prettig en noodzakelijk als u veel zituren maakt.

Wist u dat wij niet aan 1 merk of product gebonden zijn? Het voordeel is dat wij u vele modellen en opties kunnen bieden en werken hierin direct samen met diverse fabrikanten trippelstoelen. Zo zijn wij niet aan 1 merk gebonden. Welke trippelstoel u inzet is afhankelijk van uw hulpvraag. Indien u een eigen trippelstoel wilt kopen, laat u hierin dan goed adviseren. Denk bijvoorbeeld goed na of u een X of H frame onderstel wil. Wij helpen u graag in het maken van de voor u beste keuze.

Tot slot

Wilt u graag advies op maat, door een gespecialiseerde fysiotherapeut? Bij ons is 20 jaar ervaring niet verloren gegaan en overgedragen van vader op zoon. Met passie helpen wij u graag in gegarandeerd beter zitten.

Klik hier om meer te lezen over andere soorten trippelstoelen en de mogelijkheden!