Als eerst wat is een trippelstoel?

Hiermee kunt u zichzelf op een zittende wijze trippelend met de benen voor of achterwaarts, van a naar b verplaatsen. In deze blog lichten wij een aantal mogelijkheden toe.

Gasveer verstelbare en elektrische modellen
Trippelstoelen met een gasveer kunt u net als bij een bureaustoel handmatig verstellen.

Wanneer elektrisch hoog laag?
Het kan voorkomen dat u minder makkelijk op en af stapt, hierdoor kan een elektrische hoog laag bediening een ideale uitkomst bieden. Zo kan bijvoorbeeld het reiken naar iets toe weer makkelijker haalbaar worden. Wat een trippelstoel mede geschikt maakt voor een keuken, leest u door hier te klikken.

Voordeel trippelstoel
Een fijne bijkomstigheid van een trippelstoel is dat het een rem heeft. De remhendel kan zowel links als rechts handig worden bevestigd. Wilt u meer lezen over de eventueel elektrische beremming opties? Lees dan hier verder door hier te klikken.

Wij zijn niet stoel afhankelijk maar hulpvraag afhankelijk. De keuze is per situatie en mens verschillend, het gaat om maatwerk dus!

Welke modellen zijn er?

Mercado

Dit bedrijf staat voor kwaliteit, dit blijkt uit de website van de fabrikant. Hun filosofie over zitten is voornamelijk gebaseerd op die van fysiotherapeut Bengt Engström. Deze trippelstoelen worden gemaakt in Zweden, waar ergonomie vaker van hoogstaande kwaliteit is. Zo ook de stoelen van Mercado staan bekend als betrouwbaar en goed. Er zijn uiteenlopende standaard modellen mogelijk, zoals u kunt zien de foto collega hieronder.

Wij helpen u graag gegarandeerd beter zitten, neem gerust contact op.

trippelstoel aanmeten

Eurovema

De Euroflex basic en classic modellen komen ook uit Zweden, dit keer een Zweeds familiebedrijf als producent. Ook zij hechten waarde aan een hoge kwaliteit met het nastreven van een duurzame samenstelling onderdelen voor gebruiker en milieu. Zo is te lezen op hun website. Bekende modellen van het Zweedse bedrijf Eurovema zijn de Euroflex trippelstoel basic en classic. Maar ook de flexmobil is een bekendstaand apparaat. Hieronder een impressie.

Tot slot

Ook de mondo trippelstoel hoort nog in het rijtje thuis. Er zijn simpelweg te veel mogelijkheden om op te noemen. Kortom, de keuze is reuze. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze door ergonomisch advies op maat. Zodat u weer gegarandeerd beter zit! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u zelf of organisatie? Neem dan gerust contact op.