Wat is een Varier stokke knie balans stoel?

De oudere Stokke knie balans stoel wordt inmiddels geleverd als de Variable van Varier. 

Deze nog steeds uit Scandinavische afkomstige stoel is nog steeds erg bekend. Varier is een bedrijf wat zijn oorsprong heeft in Noorwegen. Wij zijn een professioneel adviespunt/importeur voor dit bedrijf in regio Rotterdam en voorzien u graag van de juiste adviezen. Deze (stokke knie stoel) wordt in 2 maten aangeboden. Een standaard maat voor volwassenen en een mogelijkheid tot kleiner formaat indien iemand korter is dan 1,50cm. Zo wordt deze stoel dus ook ideaal geschikt voor kinderen ingezet. De stoel is ook uitvoerbaar met een rugsteun.

Actief dynamisch zitten op uw (thuis) werkplek doe je met de ergonomische kniestoel Variable balans. Er blijft veel vraag naar de juiste adviezen en zitoplossingen om actief zittend te kunnen werken. Deze stoel brengt meer ergonomie op de werkplek en wordt dan ook regelmatig aangeschaft voor kantoren of thuiswerkplek. Het enige nadeel is dat indien u hem eenmaal gebruikt u deze niet meer wil afstaan aan een collega!
Deze ergonomische kniestoel is ideaal voor wie kortere periodes aan een bureau doorbrengt. Door de manier van zitten ontstaat er een ideale opstrekking in de wervelkolom. Dit draagt zeker bij aan het creëren van een goede en gezonde houding. Tevens doordat u niet in elkaar gezakt te werk gaat behoudt u de mogelijkheid om vrijer adem te halen.

Wist u dat u deze lichtgewicht kniestoel ook makkelijk op kunt hangen aan uw bureautafel?