Wat is een Varier stokke knie balans stoel?

De Stokke kniestoel wordt inmiddels geleverd als de Variable van Varier. 

De nog steeds uit Scandinavische afkomstige stoel staat nog steeds erg bekend. Varier is een bedrijf wat zijn oorsprong heeft in Noorwegen. Wij zijn importeur voor dit bedrijf in Nederland en voorzien u van het juiste ergonomische advies. Deze kniestoel wordt in 2 maten aangeboden. Een standaard maat voor volwassenen en een kleiner formaat indien iemand korter is dan 1,50cm. Zo wordt deze stoel ook geschikt voor kinderen ingezet. Uitvoerbaar met rugleuning is een optie, maar geen vereiste.

Actief zitten op uw (thuis)werkplek

Er blijft vraag naar de juiste zitoplossingen om actief zittend te kunnen werken. Deze stoel brengt meer ergonomie op de werkplek en wordt dan ook regelmatig aangeschaft voor kantoren of thuiswerkplekken. Het enige nadeel is dat indien u hem eenmaal gebruikt u deze stoel niet meer kwijt wil aan een collega! Door het speciale ontwerp creëert u een van nature ideale opstrekking in uw rug. Zoals ergonomie bedoelt is dus. Doordat u op deze manier zit, is gelijk ook de reden dat u geen rugleuning nodig heeft.
Deze kniestoel is ideaal voor wie kortere periodes aan een bureau doorbrengt. Door de unieke manier van zitten, is het al jaren lang een veel bestelde zitoplossing. De van nature gecreëerde opstrekking draagt zeker bij aan het creëren van een goede en gezonde houding. Tevens doordat u niet in elkaar gezakt te werk gaat behoudt u de mogelijkheid om vrijer adem te halen.

Tot slot

Wist u dat u deze lichtgewicht kniestoel ook makkelijk op kunt hangen aan uw bureautafel? Lees hier verder over de voor en nadelen van de kniestoel. Meer weten over andere oplossingen van Varier? Klik dan hier.